Free Printable: leukste kaarten voor je bruiloft

free printable huwelijk quotes
Foto credits: Stijlvolle trouwkaarten - Download: Quotes
De kleinste details regelen voor een bruiloft kosten de meeste tijd. Daar hebben we iets op bedacht. Een originele tafeldecoratie, maar iets wat je zelf kunt maken. Met deze free printable heb je de leukste wedding quotes verzameld voor jullie bruiloft!

Wedding quotes, de ideale tafelstyling

Ja, we kunnen wel zeggen dat wedding quotes echte trend is. De quotes zijn terug te zien op veel verschillende manieren. Op spiegels, krijtborden of op kaartjes. Vandaag gaan we aan de slag met een originele DIY met kaartjes. Ze zijn een mooie toevoeging als tafeldecoratie op de dinertafel, dessert table of natuurlijk een overheerlijke sweet table. De free printable  bevat twee leuke quotes. Zit jullie favoriete quote er niet tussen?  Geen zorgen, dan kun je bij Stijlvolle trouwkaarten de tekst omzetten naar jullie favoriete quote & de kaartjes bestellen.

DIY: de leukste kaarten voor je bruiloft

Voordat je kunt beginnen heb je een aantal spullen nodig; een pen, een schaar, een lijstje (10 bij 15 cm) voor de quotes en natuurlijk de free printable. Wanneer je alles verzameld hebt kun je het bestand downloaden en uitprinten. TIP: Print de quotes uit op steviger papier, zodat ze minder snel kreukelen. Na het uitknippen of snijden van de wedding quotes  kun je ze in een fotolijstje naar wens plaatsen. Dit zorgt ervoor dat ze netjes blijven tot de bruiloft en staan ze stevig op de tafels als je ze daarvoor wilt gebruiken!

Je kunt natuurlijk ook de quotes printen en versturen als kaart!

Ben je nog op zoek naar tafelnummers voor tijdens jullie diner? Download dan onze gratis free-printable met tafelnummers in het zelfde ontwerp als de quotes.

free printable huwelijk quotes
Foto credits: Stijlvolle trouwkaarten - Download: Quotes
free printable huwelijk quotes
Foto credits: Stijlvolle trouwkaarten - Download: Quotes

   1. 31 juli 2017 @ 16:00 Overzicht van de leukste Free Printables voor je bruiloft

    […] Leuke wedding quotes […]

    Beantwoorden

  2. 11 juli 2017 @ 12:01 DIY: Free printable voor persoonlijke kauwgomwikkel

    […] Ben je nog op zoek naar tafelnummers voor tijdens jullie diner? Download dan onze gratis free-printable met tafelnummers in het zelfde ontwerp. Of de leukste wedding quotes. […]

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety