Free printable voor een persoonlijke kauwgomwikkel

free printable voor persoonlijke kauwgomwikkel
Foto credits: Stijlvolle trouwkaarten - Download: free printable

Op elke bruiloft zie je leuke bedankjes voorbij komen. Maar veel wedding favors zijn niet altijd handig. Wat is er leuker dan het geven van een bedankje waar je gasten gelijk iets aan hebben? Met deze Free Printable voor het zelf maken van een kauwgom wikkel heb je een origineel & praktisch bedankje!

Een fris bedankje

De bedankjes voor na jullie bruiloft zijn er veel ideeën te vinden. Maar laten mensen nu vaak het gene kiezen wat veel te vinden is. Wil je dit niet? Dan is deze DIY de oplossing voor jou. Een van onze favoriete wedding favors blijven te maken hebben met eten. Het liefst eentje waarop je kunt kauwen. Laat het nu zo zijn dat we allemaal een verfrissing kunnen gebruiken na een diner of wat te drinken. Dan biedt een kauwgom pakje de oplossing! Weet je wat dan nog toffer is? Om de kauwgom te hullen in een gepersonaliseerde en stijlvolle wikkel. Hoe dat moet? Dat vertellen we je hieronder.

Free Printable beschrijving

Om te beginnen heb je het bestand nodig van de kauwgom wikkel! Deze free printable zorgt ervoor dat je eenvoudig een wedding favor kunt maken. Als eerste moet je de kauwgom wikkel uitprinten op een wit A4-papier (we raden aan steviger papier te gebruiken). Daarna verzamelen je de volgende spullen: lijmstick, schaar en kauwgom. We adviseren je om soortgelijke pakjes te gebruiken als dat wij hebben gedaan. Zorg dat het kauwgom pakje ongeveer 12 stuks bevat dan past de wikkel er omheen. Het eerste wat je doet is de huidige omlay verwijderen. Daarna knip of snijd je met een snijmachine de free printable uit. Onze voorkeur gaat uit naar het snijmachine voor rechter resultaat. Als deze is uitgeknipt leg je hem op het pakje kauwgom. De quote moet recht boven het pakje liggen. Als het pakje op de goede plek ligt draai je hem met de free printable om zodat de onderkant naar boven ligt. Het is tijd om te gaan plakken! Vouw één kant over het pakje heen, en voorzie die van een klein laagje lijm. Vouw nu het andere gedeelte eroverheen en jouw gepersonaliseerde kauwgom wikkel is er helemaal klaar voor!

free printable voor persoonlijke kauwgomwikkel
Foto credits: Stijlvolle trouwkaarten - Download: free printable
free printable voor persoonlijke kauwgomwikkel
Foto credits: Stijlvolle trouwkaarten - Download: free printable

Ben je nog op zoek naar tafelnummers voor tijdens jullie diner? Download dan onze gratis free-printable met tafelnummers in het zelfde ontwerp. Of de leukste wedding quotes.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety