Free Printable: zo vermaak je kinderen op je bruiloft

Free Printable: zo vermaak je kinderen op je bruiloft
Foto credits: Stijlvolle trouwkaarten - Klik hier voor Freeprintable

Verwachten jullie veel kinderen op de bruiloft, maar ben je radeloos hoe je ze kunt vermaken of betrekken bij de bruiloft? Dan is deze Free Printable van een fotokaart voor kinderen de perfecte oplossing.

Kinderen op je bruiloft

Willen jullie ook de kinderen uitnodigen op de bruiloft? Als jullie antwoord ja is dan raad ik je aan om verder te lezen. Als je kinderen uitnodigt voor de bruiloft dien je hier wel rekening mee te houden. Een plek waar ze even hun energie kwijt kunnen zoals een grasveld in de omgeving óf je kunt ze betrekken bij jullie bruiloft zelf. Stukken leuker natuurlijk. Wij hebben een idee bedacht waardoor de kinderen veranderen in kleine spionnetjes en jullie extra foto’s krijgen van jullie bijzondere dag. Dubbel winst want de kinderen vermaken zich en voor jullie meer herinneringsmateriaal!

Free Printable: zo vermaak je kinderen op je bruiloft

Kinderen veranderen in spionnetjes? Hoe dan! We hebben een fotokaart voor de kinderen gemaakt waarmee ze op zoek kunnen naar de leukste dingen die te maken hebben met jullie huwelijk. Denk aan de mooiste schoenen, het lekkerste eten of jullie als bruidspaar. De DIY zelf vraagt niet veel voorbereiding, maar wij verzekeren je, je krijgt er veel plezier van op de dag zelf én achteraf! Download de Free Printable zo vaak als je nodig denkt de hebben. Geprint, dan is het tijd voor het knipwerk.

Wanneer de kaarten zijn is het tijd om over de organisatie na te denken. Wij raden een aantal dingen aan om de activiteit zo soepel mogelijk te laten verlopen. Stel één iemand verantwoordelijk voor het uitdelen en innemen van de camera’s (bijv. de ceremoniemeester), regel van te voren genoeg wegwerpcamera’s & stiften zodat iedereen apart op stap kan én denk na of je de kinderen een klein presentje wil geven voor het maken van de foto’s. Oh ja, als laatste nog, vergeet niet een mandje/bakje te regelen waarin je alles makkelijk kunt verzamelen!

Klik hier voor de FREE PRINTABLE!

TIP: Staan er dingen op de free-printable benoemt die n.v.t. zijn op jullie bruiloft, dan kun je de fotokaarten ook vinden op de website van Stijlvolle Trouwkaarten. Ga zelf aan de slag met het bedenken van de leukste onderdelen voor de kinderen óf maak het ontwerp passend bij de trouwkaart van jullie trouwdag.

Vrolijke bruiloft met kruiwagenrace en blunders
Fotocredits: Johan Lam - Klik hier voor Freeprintable


  1. 31 juli 2017 @ 20:51 Anne Boot

    Waar kan ik de free printables downloaden voor de foto-opdrachtjes van de kinderen?

    Beantwoorden

    • 14 augustus 2017 @ 10:47 Jo-Anne

      Hai Anne, excuus dat de link er niet instond. Dit was iemand vergeten!! Als je over de foto’s heen gaat staat de free printable er in en in de tekst kun je hem ook duidelijk vinden. Ga je hem gebruiken voor je eigen bruiloft? Succes en hartelijke groet, Jo-Anne


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety