De leukste FREE PRINTABLES voor je bruiloft

free printables voor je bruiloft

Er is niets leuker dan bezig zijn met het voorbereiden van je eigen bruiloft. Of dit nu is om zaken te regelen of creatief bezig zijn. Daarom hebben wij onze Free Printables voor jullie verzameld om de voorbereidingen & de bruiloft nog meer te voorzien van creatieve DIY’s.

Free Printables voor je bruiloft

De Free Printables zijn de ideale manier om jullie bruiloft te voorzien van de leukste details. Denk aan tafelnummers, leuke slingers of een handig bedankje. Ben je een echte creatieveling en wil je graag zelf aan de slag voor jullie grote dag? Dan is dit blog iets voor jou. We hebben voor jou de tofste Free Printables op een rijtje gezet, dus sla je slag!

Leuke wedding quotes

Tafelnummers

Just Married slinger

Kauwgom omlay

Bordjes voor het trouwjurken passen

Wedding quotes

Ja, je zal ze veel voorbij zien komen bij het organiseren van je bruiloft; de quotes. Ook wij zijn dol op de mooie uitspraken die vertellen over de liefde. Daarom hebben wij de leukste quotes verzameld en hier te gekke kaartjes van gemaakt voor in de styling op de trouwdag.

Tafelnummers

Heerlijk met elkaar dineren en genieten van de gerechten. Alle dierbare bij elkaar in een mooie eetzaal. Maar hoe maak je duidelijk waar iemand plaats moet nemen? Wij hebben stijlvolle tafelnummers voor jullie gemaakt zodat iedereen zijn eigen tafel goed kan vinden.

Just Married slinger

Slingers zijn de perfecte manier om jullie locatie van het beetje extra’s te voorzien. Maar deze slinger is speciaal gemaakt voor jullie bruidsreportage of achterop de auto als jullie net het ja-woord hebben gegeven. Een super originele toevoeging aan de foto’s!

Kauwgom omlay

Je wilt je gasten maar al te graag bedanken voor hun komst naar jullie belangrijkste dag, maar hoe? De kauwgom omlay is een perfecte keuze als je wilt gaan voor een bedankje waar de gasten direct iets aan heeft. Want iedereen kan wel een kauwgompje gebruiken na een dag feesten, eten & drinken!

Bruidsjurk bordjes

Say yes to the dress! Wie kent het televisieprogramma nog niet. Dan heb je vast wel eens de bekende bordjes gezien voor het beoordelen van de jurken? Met deze DIY ‘Fantastisch’ of ‘Volgende’ bordjes wordt zo’n pas sessie niet alleen een stuk overzichtelijker, maar bovenal leuker!

Oplossing voor de NIET crea bride-to-be

Helaas, niet iedereen is gezegend met creativiteit. Daarom hebben we alle FREE PRINTABLES ook voor jou op 1 pagina gezet. Als het een kaart betreft, kun je deze laten afdrukken door ons. Van deze kaarten kun je geen proefdruk bestellen.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety