Toost of toast op je trouwkaart?

toost of toast
Pixabay by TerriC

Samen met alle bruiloftsgasten flessen champagne poppen en de glazen klinken op het leven en geluk van het bruidspaar. Het toosten wordt door de newly weds vaak gezien als een van de vele hoogtepunten van hun dag. Maar hoe vermeld je dit op de trouwkaart? Is het toast of toosten?

Tijdens de eindcontrole van de trouwkaarten zien wij helaas vaak dat bruidsparen kiezen voor taart en toast.  Dit is een spelfout in de tekst op je trouwkaart. Toast is een (lekker) geroosterd broodje. Leuk als jullie daarmee bedoelen dat jullie samen met jullie gasten een toastje willen eten bij de champagne maar waarschijnlijk bedoelen jullie een toost met klinkende glazen ipv geroosterde broodjes ;-)

Let wel op: in het Engels schrijf je toost wel als toast.

Waar kies jij na het lezen van deze tekst voor op jullie bruiloft? Ga je voor de klinkende glazen of kies je toch liever voor het geroosterde brood?Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety