Styling shoot op het strand van Calais

Zon, zee  & het prachtige Calais, het zegt al genoeg. Een prachtige locatie voor een zomerbruiloft. Rose Quartz & Serenity vatten deze styling shoot het best samen!

Trouwen op het strand van Calais

Beach weddings, wij zijn er dol op. Een kans om volledig in de buitenlucht te trouwen, wie wil dat nu niet? Zeker niet op zo’n beeldige plek als de stranden van Calais. Zee, stranden en de zon zorgen voor bijzondere foto’s. Maar de krijtrotsen waar Calais om bekend staat is natuurlijk de echte blikvanger van de omgeving. Tamara van Blik en Bloos fotografie heeft gekozen voor de trend kleuren Rose Quartz & Serenity. Aan alles is gedacht; een prachtig boeket, een kleurrijke tafelstyling, matchend trouwpak van de bruidegom en niet te vergeten een volledig stationery in dezelfde kleuren. Ben jij iemand die alles graag in dezelfde kleuren gestyled wil hebben. Ga dan maar snel een kijkje nemen!

Watercolor stationery

De kaarten die voor de styling shoot zijn gebruikt zijn afkomstig uit de trouwhuisstijl Rustic Modern. Het was een perfecte match met de thema kleuren. Het ontwerp is gemaakt met de hand geverfde achtergrond. De stationery had dit keer nog iets extra’s naast de trouwkaart, Save the Date, RSVP, bedankkaart en niet te vergeten de menukaarten. De stationery bestond ook uit hele leuke quote kaartjes. Super leuk idee om een quote te gebruiken in de trouwreportage die jullie liefdesverhaal perfect samenvat.

Leveranciers: Fotograaf + organisatie: Blik en Bloos Fotografie | Visagist/hairstylist + organisatie: The Bridal Artist | Meubilair/styling + organisatie: AnnMariage Weddings & Events | Bloemen/styling: Gift by Nature | Videograaf: State of Dreaming Films | Trouwjurk bruid: LaDonna |  Merk trouwjurk: Enzoani | Trouwpak bruidegom: LaDonna | Merk trouwpak: L’uomo by LaDonna | Taart + sweets: Gebakkerij | Stationery: Stijlvolle Trouwkaarten | Hairpiece: Berkiva Designs | Ballon + waaiers: Weddingdeco.nl | Vlinders en vogel: Ivana Interior Design | Ketting: By Pearls | Trouwringen: Goudsmederij Bommel | Borden: Pollman & Servies | Locatie klein meisje: Kasteel Wijenburg | Jurk klein meisje: So Cute | Bruid: Jolien van der Steen | Bruidegom: Jenno Hallaert | Bruidsmeisje: SaarEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety