Bedankkaart – Hoe maak je die persoonlijk?

Hoe was jullie bruiloft? Zit je nog hoog op een roze wolk? Hou dat gevoel nog even vast door alle gasten een persoonlijke

bedankkaart te sturen. Maar hoe maak je een persoonlijke bedankkaart? Lees snel verder voor onze tips en tricks.

Bedankt

Bedank je gasten voor de aanwezigheid op jullie bruiloft. Niet door het versturen van een simpel appje of mailtje maar met een persoonlijke bedankkaart. Zeg bedankt zoals je dat face to face ook zou doen. Op die manier komt het eerlijk en oprecht over.

Wanneer verstuur je een bedankkaart?

Het is gebruikelijk om 6 weken na de bruiloft bedankkaarten te versturen naar jullie gasten. Jullie wittebroodsweken zijn dan voorbij. Dit is een etiket waar je natuurlijk vrij in bent om je daar aan te houden.

Bedankkaart met of zonder foto

De meeste bedankkaarten die worden verzonden zijn bedankkaarten met trouwfoto. Over het algemeen levert een fotograaf later de trouwfoto’s aan. Je zou op voorhand aan de fotograaf kunnen vragen of hij of zij een foto wil bewerken voor jullie bedankkaart.

Wij hebben in onze collectie een ruime keuze uit bedankkaarten met foto. Vervang de voorbeeldfoto door jullie eigen foto en schrijf een dankbare tekst op de achterkant. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een bedankkaart zonder foto te versturen. In dat geval ben je niet afhankelijk van een fotograaf en kun je de kaarten al voor jullie bruiloft bestellen.

Bedankkaart zelf maken

Zelf bedankkaarten maken kan eenvoudig op onze site. Kies een formaat, voeg een mooie foto toe op de voorkant en type een persoonlijke tekst aan de binnenkant. In onze editor vind je verschillende soorten afbeeldingen en illustraties om de kaart compleet te maken.

Tip: Persoonlijke bedankkaart maken

Wil je je bedankkaart echt persoonlijk maken? Bestel dan een kaart met daarop jullie foto of bedankkaart zonder foto die in lijn is met jullie trouwkaart. In plaats van een getypte tekst aan de binnen- of achterzijde, laat je deze blanco. Bestel nu je kaarten. Na ontvangst kun je op iedere kaart een persoonlijke tekst schrijven aan iedere genodigde. Aan je ceremoniemeester kun je bijvoorbeeld schrijven hoe dankbaar jullie zijn voor zijn of haar hulp, aan je vriendinnen kan je bijvoorbeeld schrijven hoe intens je hebt genoten van hun aanwezigheid en je ouders zou je kunnen bedanken voor het feit dat je dankzij hen, nu bent wie je bent.
Een ander leuk idee: zet een verwijzing naar de pagina met jullie trouwfoto’s op de bedankkaart.

Tekst bedankkaart

Ben je inspiratieloos en opzoek naar inspiratie voor bedankkaart teksten? Eerder schreven wij hier een blog over de mooiste zinnen en quotes voor je bedankkaart. Hopelijk doen jullie hier inspiratie op.

Kerstbedankkaarten

Ben je niet zo van de etiquettes en verstuur je liever bedankkaarten op het moment dat jij het fijn vindt? Combineer dat je kerstkaart en bedankkaart. Je krijgt dan een kerstbedankkaart. Met een kerstbedankkaart kun je gasten een fijne kerst en mooi nieuwjaar wensen en tegelijkertijd bedanken voor hun aanwezigheid op jullie bruiloft.

 Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety