Styling shoot: trouwen in een boomgaard

menukaarten bruiloft
Fotocredit: Natalja Fotografie

Buiten trouwen, dat zouden we allemaal wel willen. In de lente kun je goed trouwen in een boomgaard met bloesem. Hoe je de styling daar mooi op aan kunt passen, laat deze styling shoot zien. Had jij aan deze details ook gedacht?

Trouwen  en bloesem

Van bloesem worden wij helemaal blij. Roze of witte bloemetjes, het maakt niet uit. Een bruiloft in een boomgaard met bloesem is zo feestelijk. Maar hoe weet je zeker dat de bloesem bloeit als jullie trouwen? Als je rond 15 april trouwt, dan zit je altijd goed. Rond die datum wordt namelijk altijd de bloesemtocht (een wandeltocht) georganiseerd en dan moet natuurlijk alles in bloei staan. Bloesem bloeit hoogstens 3 weken dus je kun het beste na week 1 tot eind van de maand april jullie trouwdatum plannen. Heb je de luxe dat je ruim een jaar van te voren je trouwdatum al weet? Kijk dan goed wanneer de bomen in bloei staan!

Biologisch trouwen

Deze styling shoot laat goed zien dat je biologisch kunt trouwen. De producten die zijn gebruikt werden niet door het hele land vervoerd, maar bij lokale bedrijven gehaald. De bladconfetti is ook een goed biologisch alternatief. Nog eens origineel ook. En met de groene trend van tegenwoordig eigenlijk een MUST HAVE voor jullie bruiloft.

It’s all inspiration

Geniet verder van deze mooie styling shoot. Wij hebben de menukaarten op kraft en een complete trouwhuisstijl voor deze shoot geleverd. Bewaar de leuke ideeën op Pinterest en noteer de leveranciers die aan deze shoot meewerkten en jullie bruiloft tot een feestje kunnen maken.

trouwen schapen
Fotocredit: Natalja Fotografie
tafel styling boomgaard
Fotocredit: Natalja Fotografie
styling bruiloft
Fotocredit: Natalja Fotografie
menukaart
Fotocredit: Natalja Fotografie
bloemenkrans bruid
Fotocredit: Natalja Fotografie
bruidspaar
Fotocredit: Natalja Fotografie
trouwkaarten kraft
Fotocredit: Natalja Fotografie
bladconfetti
Fotocredit: Natalja Fotografie
bladconfetti
Fotocredit: Natalja Fotografie
bruidegom
Fotocredit: Natalja Fotografie
volkswagenbusje bruiloft
Fotocredit: Natalja Fotografie
detail wedding
Fotocredit: Natalja Fotografie
sweet table
Fotocredit: Natalja Fotografie
sweet table
Fotocredit: Natalja Fotografie
sweet table
Fotocredit: Natalja Fotografie
sweet table
Fotocredit: Natalja Fotografie
bruidstaart
Fotocredit: Natalja Fotografie
aankomst bruid
Fotocredit: Natalja Fotografie
bruidspaar
Fotocredit: Natalja Fotografie
bruidspaar
Fotocredit: Natalja Fotografie
bruidsmeisje boeket
Fotocredit: Natalja Fotografie
bruidsmeisjes
Fotocredit: Natalja Fotografie
trouwen boomgaard
Fotocredit: Natalja Fotografie

Locatie: Philips Fruittuin | Concept & Styling: Table 4 You | Fotografie: Natalja Fotografie | Videograaf: State of Dreaming Films | Visagie: Katinka Jarabik Visagie | Hairstyling: Knapsels Hairstyling & Visagie | Trouwjurk & kleding: PerfectDress | Bloemen: Bloemenmelodie | Trouwtaart & Sweat Table : Cheffi’s Pastries & Parties | Sieraden: Marlien de Beer Bridal | Trouwringen: Goudsmid Katrien Cambré | Stationary: Stijlvolle Trouwkaarten | Accessoires: In Style Styling & Decorates | Tafelnummer: LVLY | Trouwvervoer: Trouwbus Tilburg | Muziek: Kitty Zingt | Trouwambtenaar: Trouw Buitengewoon | Biologische confetti: Bladconfetti | Weddingplanner: Kuipers Events | Modellen: Letje van Bakel & Ralf Frickel | Bruidsmeisjes: Cynthia & Noortje Visser & Samm 1. 29 augustus 2017 @ 13:44 Gelukkig trouwen

  Wat een sprookjesachtige shoot! Erg origineel, en altijd een mooie achtergrond voor de foto’s.
  Dank voor het delen!
  Groetjes,
  Jasmine Seegers

  Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety