Liefdevolle bruiloft van Richard en Roos

trouwringen-trouwkaart
Fotocredit: FotoZee

Lang leefden ze toe naar hun trouwdag op een mooie locatie. Alles was goed gepland maar niet over alles heb je de controle. De kunst is dan om voluit te genieten van alles wat op je afkomt. En dat hebben Richard en Roos gedaan.

Prachtige herinneringen

Het mooiste moment van die dag was toch wel toen wij elkaar zagen, bij het altaar, vertelt de bruid. De mooie setting, de sfeer van de locatie en de aanwezigheid van familie en vrienden maakte het plaatje compleet.

Zorgen over het weer

Van tevoren maakte ik (bruid) mij heel erg druk om het weer. Onze ceremonie zou buiten plaatsvinden. Wij hadden samen met de ceremoniemeester nagedacht over een back-up plan, maar stiekem hoopte ik die niet nodig te hebben. Op het moment dat het begon te regenen en wij eenmaal in de overdekte tent zaten, maakte het voor mij allemaal niet meer uit. De regen die op het tentdoek viel, de lichtjes van de kaarsen en de liefdevolle verhalen vertelt door de trouwambtenaar maakte het een intiem moment. Ik wil daarom als tip mee geven aan de toekomstige bruidjes om je vooral niet druk te maken om het weer. Achteraf had ik gewild dat ik dat ook niet had gedaan.

bruidspaar
Fotocredit: FotoZee

De styling van onze bruiloft

Wij hebben ervoor gekozen om een extern bedrijf in te huren – BOOZ Event Design– om de locatie extra aan te kleden. Zij hebben al vaker samengewerkt met de locatie en kennen de locatie het beste. De inspiratie voor de aankleding hebben wij opgedaan via Pinterest. Als stel hebben wij een gezamenlijk Pinterest bord aangemaakt (ideetje van de bruidegom), dat fungeerde als moodboard, en dat heeft ons zeker geholpen om goed onze wensen op onze leveranciers over te brengen. Erg veel plezier hebben wij ook gehad van onze weddingplanner. Wij hoefden ons nergens zorgen om te maken, alles was op-en-top geregeld en ook met de regen tijdens de ceremonie stond alles binnen een mum van tijd binnen opgesteld.

Onze trouwkaart

Van tevoren hadden wij een redelijk beeld hoe onze trouwkaart eruit zou moeten zien. Onze bruidsfotograaf, Nanda Zee van FotoZee heeft een mooie foto gemaakt voor op onze trouwkaart en de teksten stonden in grote lijnen. Wij hebben bij Stijlvolle Trouwkaarten onze wensen telefonisch besproken en daaruit is een eerste opzet gekomen. Wat erg fijn is, is dat zij open staan voor mogelijkheden en ook goed meedenken. Wij wilden een smalle tijdslijn van de dag (15 x 7), maar dit smalle formaat hebben ze niet. Daarom is er gekozen om twee tijdslijnen op een 15 x 15 naast elkaar te drukken en deze door te snijden. Dit is niet alleen leuk om zelf te doen, maar scheelt ook nog eens in de kosten! Van onze gasten hoorden wij later dat de sfeer die de trouwkaarten uitstraalden, precies terugkwam op de trouwdag.

trouwkaart
Fotocredit: FotoZee

Hoe je deze trouwkaart op de website maakt

Uitleg door Jo-Anne van Stijlvolle Trouwkaarten: Roos en Richard hadden gekozen voor de trouwhuisstijl Blue Romance. Ze hebben gekozen voor een grote dubbele staande kaart van 14 bij 21 cm. Op deze kaart hebben ze een foto van zichzelf op de voorkant geplaatst. Alle zijdes van de kaart kregen een kraft achtergrond. Aan de binnenkant plakten ze zelf hun trouwkaart die was gedrukt op het formaat 11 bij 17 cm.  Deze enkele kaart hebben we op maat gemaakt en in hun eigen account gezet. Roos en Richard wilden ook een smalle tijdlijn toevoegen. Dit formaat hebben we niet maar door twee tijdlijnen op 1 kaart te plaatsen, was het toch mogelijk. Richard en Roos hebben zelf de tijdlijn door midden gesneden. Het setje werd compleet gemaakt met een klein RSVP kaartje in dezelfde stijl. Richard en Roos hebben €95 euro extra betaald voor alle hulp die ze van ons hebben gekregen. Willen jullie ook een ontwerp op maat? Bekijk dan de mogelijkheden.

naar het altaar met vader
Fotocredit: FotoZee
bruidsboeket
Fotocredit: FotoZee
Fotocredit: FotoZee
trouw opstelling buiten
Fotocredit: FotoZee
gangpad bruiloft
Fotocredit: FotoZee
corsage
Fotocredit: FotoZee
corsage
Fotocredit: FotoZee
aankomst bruidspaar
Fotocredit: FotoZee
vintage receptieboek
Fotocredit: FotoZee
sfeervol trouwen
Fotocredit: FotoZee
bruidspaar zwart wit
Fotocredit: FotoZee
trouwkaarten bruidsboeket
Fotocredit: FotoZee
bruidspaar in veld
Fotocredit: FotoZee
bruidsboeket
Fotocredit: FotoZee
bruidspaar-boomstronk
Fotocredit: FotoZee
toosten
Fotocredit: FotoZee
bruidspaar-trouwen
Fotocredit: FotoZee
Fotocredit: FotoZee
huwelijksdans
Fotocredit: FotoZee
einde-trouwdag
Fotocredit: FotoZee

Leveranciers: Locatie: Te Werve Buiten | Fotograaf: FotoZee | Second shooter: Isis Sturtewagen | Weddingplanner & Styling: Frederiek Klop Weddingplanner | Bloemen: Gift by Nature | Drukwerk: Stijlvolle Trouwkaarten  | Jurk: La Nova | Pak: Critisized | Haar: Kelly de Bruyn | Make-up: Cynthia Veenman | Meubilair: Booz event DesignEr zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety