Met deze workshop ben je wel goed voorbereidt

workshop jullie feestje
Bestel tickets - Fotocredit: Sunfield Photography

De enthousiaste meiden van Jullie Feestje geven dit najaar een workshop en jullie kunnen daarbij zijn. Zo’n originele workshop hebben wij nog niet gespot in NL. Wij kennen hun skills en die zullen jullie niet teleurstellen. Maar wat houdt deze workshop in?

Samen hebben Gerina en Eline – de organisatoren van trouwbeurs  Jullie Feestje – al meer dan 100 bruiloften als professionele ceremoniemeesters begeleidt. Zij weten precies waardoor een bruiloft lekker vlot loopt, waarmee je de gasten verrast en waar je op kunt besparen. Deze kennis willen ze heel graag met jullie delen! Ze gunnen namelijk iedereen een bruiloft die bij het bruidspaar past.

Voor wie: Bruidsparen
Wat: Concreet aan de slag om jullie dag écht invulling te geven
Waar: Trouwlocatie Mereveld in Utrecht
Data: Zaterdag 18 november 2017 en zaterdag 25 november 2017
Kosten: € 250,- per bruidspaar incl. BTW, lunch, magazine en workshopmateriaal.

Gerina en Eline nemen jullie in één dag mee naar het opzetten van een goed draaiboek, stellen jullie voor aan de beste leveranciers en helpen jullie met het bepalen van de sfeer op jullie trouwdag.

workshop jullie feestje
Bestel tickets - Fotocredit: Sunfield Photography

Deze workshop volgen jullie samen als bruidspaar. Onder het genot van een taartje, een drankje en een hapje bedenken jullie die toffe elementen die jullie dag bijzonder maken. Samen kijken naar de dagplanning van jullie trouwdag en ze helpen jullie op weg met de to-do-list. Ze nemen jullie mee in de styling, bespreken alle tips en trucs en helpen jullie bij de totale organisatie van jullie dag.

Deze dag dompelen deze meiden jullie dus onder in de wondere wereld van de bruiloften, maar geven ze jullie ook opdrachten om ter plekke samen écht aan de slag te gaan. Het is namelijk het doel om samen met jullie aan het einde van de dag een plan te hebben, dat staat als een huis. Een plan wat al heel concreet is en waar jullie samen op verder kunnen bouwen. De basis en de belangrijkste keuzes maken je dus tijdens de workshop, jullie hoeven alleen nog maar met de uitwerking aan de slag.

workshop jullie feestje
Bestel tickets - Fotocredit: Sunfield Photography

Concreet: Na deze workshopdag gaan jullie met een stevige basis voor een unieke trouwdag naar huis. Hierin staat een draaiboek, een sfeerplan en de to-do-list voor de komende maanden. Samen met het benoemen van alle valkuilen en alle tips die jullie ontvangen, geloven zij dat jullie na deze dag echt aan de slag kunnen met het verwezenlijken van een unieke trouwdag. Jullie unieke dag!

Deze workshop wordt natuurlijk helemaal in de Jullie Feestje stijl gegeven. Gerina en Eline trekken, zoals we van hun gewend zijn, alles uit de kast om er een feest van te maken. Bestel nu de tickets!

workshop jullie feestje
Bestel tickets - Fotocredit: Sunfield Photography


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety