Leukste titels voor een Save the Date kaart

Save the Date kaarten sturen is trendy. Cijfers uit het

CBS tonen aan dat er een stijgende lijn zit in het aantal huwelijken dat gesloten wordt. Naast dat het versturen van een Save the Date kaart hip is, is het met name voor de populaire trouwmaanden fijn als jullie datum is vastgelegd in de agenda’s van jullie genodigden.

Op jullie trouwdag willen jullie omringd worden door al jullie dierbaren. Je ouders, je broers, zussen en liefste familieleden en vrienden. Hoe jammer zou het zijn als zij niet aanwezig kunnen zijn op jullie huwelijk omdat ze al een ander feest in hun agenda hebben staan?

Wanneer stuur je een Save the Date kaart?

Trouwen jullie in het buitenland? Stuur dan 1,5 tot maximaal 1 jaar van tevoren de Save the Date kaart. Jullie gasten hebben dan tijd genoeg om vrij te vragen van hun werk en indien nodig te sparen. Trouwen jullie in Nederland? Dan is het gebruikelijk om 10 tot 4 maanden van tevoren de Save the Date kaarten te verzenden, zodra de trouwdatum en locaties zijn vastgelegd.

De leukste titels voor jullie Save the Date kaart

Voor je bruiloft kun je kiezen uit een standaard Save the Date kaart uit onze collectie. Op deze kaarten hoef je alleen nog maar de voorbeeldteksten te vervangen door jullie eigen gegevens. Wil je liever zelf je Save the Date kaart ontwerpen en ben je op zoek naar pakkende titels op je kaart? Wat dacht je van deze 10 suggesties?

  • Save our Date
  • Save our Evening
  • The adventure begins on …
  • From this day on
  • Soon to be Mr and Mrs
  • It’s a date
  • Just got real
  • He asked, I said YES
  • The future Mr and Mrs
  • Save the Date for the soon-to-be Mr and Mrs

Welke quote vind jij het mooist?Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety