Postzegels duurder in 2018 – met tips als je gaat trouwen

trouwkaart postzegel

Trouwkaarten versturen is voor bruidsparen met grote families en vriendengroepen een redelijke kostenpost. PostNL komt met nieuwe tarieven voor 2018. In dit blog vertellen we je welke slimme zet je kunt zetten zodat jullie kosten niet worden verhoogd.

Nieuwe tarieven 2018

Als je nu postzegels bestelt, dan betaal je voor een Nederland 1 postzegel €0,78. Dit is voor poststukken tussen de 0 en 20 gram. Per 1 januari 2018 worden de kosten verhoogd naar €0,83. Een prijsstijging van 5 cent. Omdat veel trouwkaarten met envelop niet onder de 20 gram blijven stijgen de kosten per trouwkaart met 10 cent omdat een Nederland 2 postzegel geplakt moet worden. De kerstpostzegels stijgen zelfs met 8 cent van €0,65 naar €0,73. In de periode van half november tot en met 6 januari kun je voordeliger je kaarten versturen.

Kosten besparen TIP 1

De beste tip die we jullie als bruidspaar kunnen geven voor het versturen van trouwkaarten is:  koop je postzegels nog in 2017. De postzegel heeft de codering Nederland 1 en blijft in 2018 dezelfde waarde houden.

Kosten besparen TIP 2

Verstuur je Save the Date kaart met een kerstgroet vanaf half november. Je hebt dan 3 “vliegen-in-1-klap”: Je verstuurt een leuke Save the Date kaart. Deze kaart is gelijk een kerstkaart en ook nog tegen een lager tarief.  Bekijk hier ons collectie Save the Date kerstkaarten.
Dit zelfde kun je doen met bedankkaarten. Bekijk hier onze special collectie Bedankkerstkaarten.Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety