Een romantische bruiloft met inspiratie

Deze trouwlocatie is het toneel voor een sprookjes bruiloft. Landgoed Remmerstein leent zich voor een romantische bruiloft met heel veel liefde. De styling met het thema English Rose zal jou ook inspireren.

Styling inspiratie

Met een team van geweldige leveranciers is deze bruiloft in scene gezet. Allemaal om jou te inspireren! Het kleurthema vind ik erg mooi passen bij deze locatie: roze, peach en oranje tinten. Daarbij een hoeveelheid groen die het met elkaar een romantische look geeft. De prachtige rozen geven een klassieke Engelse touche aan deze styling shoot. De volgende rozen zijn gebruikt door ’t Bloemeke: Bella Donna, Sweet Avalanche, Talea, Peach Avalanche, Geisha, Candy Avalanche, Sunrise en de London Eye. De bloemen stylen deze bruiloft helemaal af. Een bruidsboeket hebben de meeste bruiden wel nodig, maar die back drop voor de ceremonie,  dat is toch een plaatje.

Trouwkaarten inspiratie

Als tegenhanger van alle zachte bloemen kleurtjes is juist gekozen voor een groen takje in al het drukwerk. Een met de handgetekend takje met blaadjes die je zelf kunt ontwerpen in de kaartopmaker van Stijlvolle Trouwkaarten. Er zijn meerdere varianten van dit ontwerp op de website te vinden. Dus voor ieder bruidspaar is in deze stijl een kaart in het goede formaat te vinden. Ben je lekker creatief en wil je een uniek ontwerp maken? Begin dan met een blanco kaart. In de kaartopmaker vind je losse afbeeldingen van dit takje in de map Stylish Greenery. Maak zo een uniek ontwerp van jullie drukwerk. Bij deze trouwkaart past heel goed onze olijf groene envelop. Bij elk formaat is deze envelop te bestellen.

Leveranciers: Organisatie: True Love Wedding Wedding & Event Planning | BABS: True Love Trouwt | Bruidsfotografie: ARV & Mayk Wedding Photographers | Filmmaker: EJ CapturingWedding | Muziek Duo: Liset & Niels Akoestisch| Styling & Make-up: Fernanda Kipp Hairdresser | Trouwjurk: Styling Bruidsmode Trouwjurken | Kostuum: Only for Men | Bruidstaart & Sweet Table: Sweet Charlotte Cakes| Bloemstylist: Bloemenatelier ’t Bloemeke | Styling: Toeters en Bellen | Trouwkaarten: Stijlvolle Trouwkaarten | Oldtimer Verhuur: klassiekershuren.nl | Wedding & Event Styling: In Style Styling & Decoratie | Exclusieve Catering: Bonnema Beverage & More | Trouwlocatie: Landgoed Remmerstein


Er zijn nog geen reacties geplaatst, wees de eerste!


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety