Nieuw: pocketfolds voor trouwkaarten

pocketfold-trouwkaarten
Ga naar de website

Ben je opzoek naar dé exclusieve manier om trouwkaarten versturen? We hebben nu pocketfolds voor trouwkaarten in de collectie. Een pocketfold is een luxe omslag of mapje waar je de trouwkaart in plakt en een extra kaartje in de “pocket” schuift, zoals een dagprogramma of kaartje met extra informatie.

Speciale collectie trouwkaarten

Onze designer Jo-Anne heeft speciaal voor de pocketfolds een unieke collectie kaarten ontworpen. Kenmerkend aan deze collectie is dat de achterkant van de trouwkaart niet bedrukt is, omdat je deze in de pocketfold vastplakt. Het is belangrijk dat alle teksten volledig zijn en daarom hebben we een collectie gemaakt om je te inspireren. Elke trouwdag is anders dus zijn er leuke ideeën te vinden voor verschillende dagprogramma’s van bruiloften. Andere ontwerpen op de website kunnen ook passend gemaakt voor in een pocketfold.

Pocketfolds voor trouwkaarten

De pocketfolds zijn verkrijgbaar in drie verschillende papiersoorten: Oud Hollands (papier met een voelbare structuur), parelmoer (papier met een schittering) of stoer kraft. Uit twee verschillende formaten kun je kiezen: liggend/staand of vierkant. Het totale pakket bestaat uit een pocketfold omslag, een trouwkaart voor de linker zijde en een extra informatiekaart voor in de “pocket”. Dit geheel steek je ook nog in een aparte envelop anders zou het pocketfold mapje beschadigen bij de post. We hebben een pagina gemaakt waar alle antwoorden op mogelijke vragen worden gegeven.

Pocketfold sluiten

Pocketfolds zijn van zichzelf al een cadeautje om uit te pakken. Wist je dat je pocketfolds goed als basis dienen voor een DIY? Je kunt een pocketfold bijvoorbeeld sluiten met een lakzegel. Een lakzegel geeft  je pakketje met huwelijksuitnodigingen een chique uitstraling.  Wil je een stijlvolle uitstraling? Sluit de pocketfolds dan met een mooi jute touwtje waar je een eucalyptus takje tussen steekt. Dit past goed bij onze trouwhuisstijl: ‘Elegant Eucalyptus’. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de pocketfold te sluiten met een mooi lint of onze sluitzegels.

Antwoord op meest gestelde vragen

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden en heb je nog vragen? Je mag ons tijdens werkdagen tussen 9.00 – 21.00 altijd bellen op 085-7430766 of mailen naar info@stijlvolletrouwkaarten.nl. Op onze pagina met veel gestelde pockefoldvragen vind je mogelijk ook je antwoord.

Volg ons op Instagram en Facebook voor meer pocketfoldinspiratie!

trouwkaarten-pocketfold
Ga naar de website
pocketfold-envelop
Ga naar de website

En tot slot een handige TIP: plak de trouwkaart met een lijmstick in de pocketfold vast. Vloeibare lijm drukt door, waardoor dit zichtbaar kan worden aan de buitenzijde.  1. 4 september 2019 @ 11:15 event blogger

    Deze zijn mooi. Kan ik een monster krijgen?

    Beantwoorden


Wil je jouw gedachtes delen?

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety