Auteurs van wedspiration.com

barry

Fiona

Van september 2013 tot en met mei 2015 schreef ik de wekelijkse blogs voor Wedspiration. Bijna twee jaar lang schrijfplezier om jullie te inspireren voor een fantastische en persoonlijke trouwdag. Mijn inspiratie voor de leukste en meest prikkelende teksten raakte op. Hoog tijd voor vers ‘schrijfbloed’ die jullie, brides-to-be, weet te enthousiasmeren, inspireren en prikkelen voor jullie grote dag. Toch blijf ik aan Wedspiration verbonden. Bijvoorbeeld om het tweede Wedspiration magazine te schrijven. Zo blijf ik Wedspiration volgen. Jij ook?

Gabriella de Groot

Jo-Anne

Bruidsparen inspireren is mijn passie! Ik heb jaren gewerkt als professioneel ceremoniemeester op bruiloften. Op Wedspiration wil ik jou de leukste ideeën en tips geven zodat het voorbereiden van jullie trouwdag een feestje is. Trouwen is iets bijzonders waarvan je moet kunnen genieten van 's morgens vroeg tot 's avonds laat! Ik ben al gelukkig getrouwd en geniet van kleine dingen in mijn leven: een kaartje, een schaterlach, een bemoedigend woord. Geniet van alle inspiratie die we je bieden op Wedspiration want trouwen is zo leuk! Lieve groet, Jo-Anne

Stefanie

Voor de ins en outs op het gebied van stijl, trends and all other things wedding ben je bij mij aan het juiste adres. Want als klein meisje wist ik al precies hoe mijn bruiloft eruit zou komen te zien: een groots entree met een super elegante trouwjurk, een vleugje jaren '20 en het allerliefst eindigend met een intiem feestje compleet met salsaband in één of ander exotisch land. Toch komen er ieder seizoen weer zóveel geweldige thema's voorbij dat mijn ideaalbeeld nog wel eens wat wordt bijgeschaafd. Eén ding is zeker: ik duik voor jou maar al te graag in de wondere wereld van bruiloften om je iedere week weer te inspireren met de meest creatieve ideeën en laatste trends op trouwgebied.

Copyright ©2009 - STIJLVOLLE TROUWKAARTEN
BlogSociety