Stijlvolle Trouwkaarten > Arabische Trouwkaarten

Arabische Trouwkaarten

Een Arabische bruiloft doet veel mensen denken aan 1001 nacht. Een sprookje vol liefde, muziek, mooie traditionele kleding zoals een djellaba en de meeste mooie takshita’s. Om jullie Arabische huwelijk compleet te maken verkopen wij Arabische trouwkaarten. Maak een keuze uit onze ruime collectie of ontwerp zelf je kaart.

0 kaartjes
Bekijk de   resultaten
 

Henna

Een dag voor de bruiloft heeft de bruid een traditioneel hennafeest. Tijdens het hennafeest komen alle vrouwen bij elkaar en word er henna aangebracht op de handen en of voeten door een hennavrouw. In sommige Arabische culturen worden de meest mooie tekeningen van henna gemaakt. In andere Arabische culturen word er een schepje henna in de handpalm gedaan en worden er geen versieringen gemaakt. Het hennafeest is een grote feestelijke traditionele traditie.

Tijdens het hennafeest hebben de vrouwen een gezellige avond met elkaar. Ze eten samen, zingen, dansen en zijn heerlijk aan het tutten. Voor sommige Moslima’s is dit tevens hun vrijgezellenfeest.

Hamsa

De hand van Fatima staat voor geluk, geduld en trouw. Een paar van de basis elementen van een succesvol huwelijk. Op een Arabische Trouwkaart hoort eigenlijk ook een afbeelding voor een hamsa thuis.

Goud en zilver

Tijdens Arabische bruiloften kom je veel gouden en zilveren versieringen tegen. Wist je dat wij gouden en zilveren enveloppen verkopen bij onze trouwkaarten? Mocht je kiezen voor een trouwkaart met goud- of zilverkleurige elementen of teksten, overweeg dan om de kaart op parelmoerpapier of Ivory Gold papier te laten drukken. De kleuren komen dan echt ‘tot leven’ door de schittering in het papier. Voor €1,- kun je een proefdruk bestellen van jullie trouwkaart. Bij de proefdruk ontvang je een proefsetje met daarin onze papiersoorten en kleurstalen van onze enveloppen.

Arabisch toetsenbord

Mocht je Arabische teksten willen gebruiken op jullie trouwkaart maar zelf niet in het bezit zijn van een Arabisch toetsenbord, overweeg dan het gebruik van een virtueel toetsenbord zoals: http://www.arabic-keyboard.org, typ de tekst, kopieer en plak de tekst vervolgens naar onze editor. In onze editor hebben wij een font, speciaal voor Arabische letters. Onderaan in de lijst met lettertypes staat het font Arabisch Granada. Dit sierlijke font past perfect bij onze trouwkaarten.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: