Wat is een pocketfold trouwkaart?

25-03-2019


Ben je opzoek naar dé exclusieve manier om trouwkaarten versturen? Dan is een pocketfold een mooie manier om trouwkaarten te versturen. Maar hoe werkt het en wat kost een pocketfold?

Wat is een pocketfold?

Een pocketfold is een luxe omslag of mapje waar je de trouwkaart in plakt en een extra kaartje in de “pocket” schuift, zoals een dagprogramma of kaartje met extra informatie. Een pocketfold geeft een chique en unieke uitstraling,

Speciale collectie trouwkaarten

Onze designer Jo-Anne heeft speciaal voor de pocketfolds een unieke collectie kaarten ontworpen. Kenmerkend aan deze collectie is dat de achterkant van de trouwkaart niet bedrukt is, omdat je deze in de pocketfold vastplakt. Het is belangrijk dat alle teksten volledig zijn en daarom hebben we een collectie gemaakt om je te inspireren. Elke trouwdag is anders dus zijn er leuke ideeën te vinden voor verschillende dagprogramma’s van bruiloften. Andere ontwerpen op de website kunnen ook passend gemaakt voor in een pocketfold.

Bekijk onze pocketfolds

Pocketfolds voor trouwkaarten

De pocketfolds zijn verkrijgbaar in drie verschillende papiersoorten: Oud Hollands (papier met een voelbare structuur), parelmoer (papier met een schittering) of stoer kraft. Uit twee verschillende formaten kun je kiezen: liggend/staand of vierkant. Het totale pakket bestaat uit een pocketfold omslag, een trouwkaart voor de linker zijde en een extra informatiekaart voor in de “pocket”. Dit geheel steek je ook nog in een aparte envelop anders zou het pocketfold mapje beschadigen bij de post. 

Wat kost een pocketfold

Alle pocketfolds kosten bij ons €2,- per stuk. Hierbij komen dus nog de kosten voor het drukken van de kaarten en een extra grote envelop. De pocketfold en de kaarten zijn zwaarder dan de toegestane 20 gram voor 1 postzegel, dus moet je rekening houden met minimaal 2 postzegels. 

Pocketfold sluiten

Pocketfolds zijn van zichzelf al een cadeautje om uit te pakken. Wist je dat je pocketfolds goed als basis dienen voor een DIY? Je kunt een pocketfold bijvoorbeeld sluiten met een lakzegel. Een lakzegel geeft je pakketje met huwelijksuitnodigingen een chique uitstraling.  Wil je een trendy uitstraling? Sluit de pocketfolds dan met een mooi jute touwtje waar je een eucalyptus takje tussen steekt. Dit past goed bij onze trouwhuisstijl: ‘Elegant Eucalyptus’. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om de pocketfold te sluiten met een mooi lint of onze sluitzegels.

Antwoord op meest gestelde vragen

Ben je na het lezen van deze blog enthousiast geworden en heb je nog vragen? Je mag ons tijdens werkdagen tussen 9.00 – 21.00 altijd bellen op 085-7430766 of mailen. Op onze pagina met veel gestelde pockefoldvragen vind je mogelijk ook je antwoord.

Bekijk onze pocketfolds of lees meer waardevolle blogs.