Handwerk trouwkaarten en enveloppen

Kalligrafie of schoonschrift: het zijn de met liefde handgeschreven kaarten en enveloppen. Wij kunnen deze voor jullie maken. Of kies voor een met de hand geschilderde trouwkaart.

Handgeschreven trouwkaart (tekst)

Hoe werkt het? Vertel ons jullie wensen en onze designer zal een voorstel doen. Na betaling van het betaalverzoek wordt de tekst in jullie account op een kaart in de website geplaatst. Daarna bestel je zelf een proefdruk voor 1 euro. Is de proefdruk naar jullie zin dan bestel je de kaarten via de website. 
Levertijd: 5 werkdagen.
Kosten: handgeschreven trouwkaart €149,-
extra kaartje of menukaart  €79,-
totaalpakket van 4 kaarten €275,-
Prijzen exclusief de drukkosten van de kaarten. Je ontvangt van ons een betaalverzoek.

Handgeverfde trouwkaart (illustraties)

Hoe werkt het? Vertel ons jullie wensen en onze designer zal een voorstel doen. Na betaling van het betaalverozek wordt het ontwerp in jullie account op een kaart in de website geplaatst. Jullie kunnen eigen teksten toevoegen. Het is ook mogelijk om illustraties zoals bloemen en tekst met de hand te laten verven en tekenen. Bestel zelf een proefdruk voor 1 euro. Is de proefdruk naar jullie zin dan bestel je de kaarten via de website. 
Levertijd: 10 werkdagen.
Kosten: handgetekende trouwkaart vanaf €179,-
handgetekende extra kaartje €79,-
Totaal pakket van 4 kaarten vanaf €299,-
Prijzen exclusief de drukkosten van de kaarten. Je ontvangt van ons een betaalverzoek die vooraf betaald mag worden.

Handgeschreven enveloppen

Hoe werkt het? Neem contact op en vertel ons jullie wensen via het contactformulier. Wij bestellen de enveloppen en schrijven daarop de adresssen die jullie in een Excellijst hebben gestuurd. De gekalligrafeerde enveloppen worden naar jullie thuis verstuurd.
Levertijd: 7 werkdagen
Kosten: €2,95 per envelop
Prijs is exclusief de envelop kosten (€0,25 / €0,60 per stuk). Je ontvangt van ons een betaalverzoek die vooraf betaald mag worden.