Stijlvolle Trouwkaarten > Informatiekaartje passend bij trouwkaart

Kunnen jullie een extra kaartje maken?

Ja hoor, dat willen wij graag voor jullie doen. Met liefde maken we een kaartje die past bij het ontwerp van jullie trouwkaart. Stuur ons een mailtje met de antwoorden op de volgende vragen. Wij gaan dan (gratis) een mooi ontwerp maken en zetten deze in je EIGEN COLLECTIE. Jullie kunnen zelf daarna de teksten aanpassen zodat jullie gasten de info krijgen die nodig is.
- Met welk mailadres heb je een account?
- Wat is de naam van de trouwkaart in je EIGEN COLLECTIE waar het kaartje bij moet passen?
- Hebben jullie 1 extra kaartje nodig of meerdere? Zo ja, hoeveel?
- Willen jullie het kaartje met of zonder een folie?
- Heb je nog een aanwijzing voor ons?
Stuur ons de antwoorden op deze vragen via de mail.

Wanneer heb je een extra kaartje nodig?

Als jullie de gasten meer informatie willen verstrekken, maar het past niet op de trouwkaart of het past niet bij de stijl van de trouwkaart. Of jullie hebben 1 tekst voor de trouwkaart en willen de verschillende genodigden (daggasten, receptiegasten en feestgasten) voorzien van extra informatie. Dan kan het handig zijn om een kleiner kaartje in dezelfde stijl als de trouwkaart bij te voegen.

Kan ik zelf een extra kaartje maken?

Dat is zeker mogelijk! Begin door een blanco kaart te kiezen. Kies bijvoorbeeld bij een dubbele vierkante trouwkaart een enkele vierkante kaart voor het maken van dit kaartje. Maak op deze kaart een ontwerp in de kaartopmaker die past bij de trouwkaart waarbij je let op dezelfde lettertypes en kleuren. In de beeldbank kun je de meeste afbeeldingen die wij gebruiken op trouwkaarten vinden. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor het formaat en kies dan een slag kleiner dan de trouwkaart. Dus als de trouwkaart 15 x 15 cm is dan wordt het informatiekaartje 13 bij 13 cm of zelfs 11 bij 11 cm.
Lukt het toch niet om zelf een informatiekaartje te maken? Laat ons dan helpen.

Bekijk collectie extra kaartjes of ga terug naar de homepage.