Stijlvolle Trouwkaarten > THE COLLECTION BOX - inspireert en laat je beleven

THE COLLECTION BOX voor weddingplanners

Wil je bruidsparen inspireren met de trends op het gebied van stationery en styling voor 2020? Vind je het fijn om voorbeelden te laten zien aan je bruidspaar met bijpassende styling producten? Met deze box help je bruidsparen een keuze te maken uit verschillende stijlen en laat ze zien welke mogelijkheden er zijn. Voor jou als weddingplanner is het een handige tool om te laten zien dat je de laatste trends kent en weet wat je een bruidspaar kunt bieden op het gebied van styling en stationery.

THE COLLECTON BOX kan besteld worden tot 8 november 2019 en voor 10 januari 2020.

Inhoud van THE COLLECTION BOX

Alle kaarten en extra's worden mooi gepresenteerd in een stevige witte kartonnen doos in a4 formaat. In de box vind je een schat aan inspiratie voor jou en het bruidspaar. Wat kun je onder andere verwachten?
- 3 inspirerende trouwhuisstijlen
- Styling producten die passen bij de trends voor 2020
- Trouwkaarten met folie: goud, zilver en koper
- Kaarten om mee te geven aan je bruidsparen met tips
- Onze mooie pocketfold
- Trouwkaart van geschept Oud-Hollands papier
- Inspirerend stationery items
- Trendkaart kleuren voor 2020
En nog meer inspiratie voor jou en het bruidspaar.

Bestel hieronder jouw box t.w.v. €102,- voor €49,95 (exclusief BTW en verzendkosten).
Let op: de box kan bestelt worden voor vrijdag 8 november 2019 en daarna voor vrijdag 10 januari 2020. Je ontvangt na het aanmelden een factuur. Twee weken na het betalen van de factuur versturen we de boxen.

 
DIt is geen promotiebox van Stijlvolle Trouwkaarten maar een combinatie van stationery en styling. Wens je promotiemateriaal te ontvangen? Neem dan contact met ons op.