Stijlvolle Trouwkaarten > Jubileumkaarten - uitnodigingen voor een bijzonder huwelijksfeest

Stijlvolle jubileumkaarten

Vieren jullie binnenkort een huwelijksjubileum? We hebben een collectie gemaakt voor 12,5 jaar, 25 jaar, 40 jaar of 50 jaar getrouwd. Van elke kaart kan het aantal jubileumjaren worden aangepast in de kaartopmaker.

0 kaartjes
Bekijk de   resultaten
 

Bijzondere jubileumuitnodigingen

Zoeken jullie een uitnodiging voor jullie huwelijksjubileum met een klassieke en chique uitstraling? Dan vind je hier onze unieke collectie. Liever een bijzondere jubileumkaart? Kijk hier voor een uitgebreide collectie bijzondere jubileumkaarten. Vinden jullie het leuk om een trouwfoto van vroeger of een speciale foto van nu te gebruiken? Maak hier dan huwelijks-
jubileumkaarten met een foto
.

Zelf je jubileumkaart ontwerpen

Hebben julle eigen ideeën en wensen? Kies dan het formaat van een kaart en maak een eigen ontwerp voor persoonlijke huwelijksjubileumkaarten. Neem gerust contact met ons op als jullie hulp nodig hebben; we helpen graag!

Uitnodiging voor je huwelijksjubileum

Ben je 12,5 jaar getrouwd, 25 jaar of zelfs 40 of 50 jaar getrouwd? Nodig dan voor zo'n bijzonder huwelijksjubileum je gasten op een mooie manier uit voor een feest. Hier vind je allerlei ontwerpen van jubileumkaarten. Je kunt de ontwerpen aanpassen door bijvoorbeeld een eigen foto toe te voegen, het lettertype te veranderen of de kleur te wijzigen. Ook kun je het formaat van je kaartje zelf kiezen. Zo maak je de uitnodiging precies zoals je wilt. Je kunt zelfs de kaart helemaal zelf ontwerpen.

Hoe werkt het?

Bestel een proefdruk van je ontwerp. Doe je dit voor 15.00 uur, dan heb je het kaartje de volgende werkdag al in huis. Zo kun je zien hoe je jubileumkaart er in het echt uitziet. We versturen meteen voorbeelden mee van alle papiersoorten die we hebben en voorbeelden van de envelopkleuren. Als je hierna al je uitnodigingen voor 18.00 uur bestelt, heb je de jubileumkaarten de volgende werkdag al in huis.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: