Stijlvolle Trouwkaarten > Save the Date kaarten maken

Save the Date kaartjes maken

0 kaartjes

Zit jullie Save the Date kaart er niet bij? Laat ons een ontwerp maken!

Save the Date kaartjes, maak je gemakkelijk zelf!

Helemaal hip: een Save the Date kaartje sturen naar al je bruiloftsgasten, zodat ze alvast weten welke datum ze moeten vrijhouden. Op Stijlvolle Trouwkaarten vind je Save the Date kaartjes in allerlei stijlen: met bloemen, klassieke elementen of kaartjes waarop je je eigen foto kunt plaatsen. Op de Save the Date kaart vermeld je de trouwdatum en jullie voor en achternamen. Je kunt dit uitbreiden met de melding dat de officiele uitnodiging later zal volgen en jullie postadres. Een vooraankondiging voor jullie bruiloft is een leuke start van een mooie voorbereidingstijd

Of misschien wil je wel jullie eigen logo met jullie initialen toevoegen aan de kaart. Ook dat is mogelijk. Je kunt er zelfs voor kiezen om het Save the Date kaartje helemaal zelf te ontwerpen. Eenvoudig met onze editor. Heb je toch hulp nodig bij het ontwerpen van persoonlijke en unieke Save the Date-kaarten? Laat het ons weten via het contactformulier. We helpen graag.

Oh ja, lees ook ons artikel met 19 tips voor save-the-date-kaartjes.

Save the date kaarten in dezelfde stijl

Er komt heel wat bij kijken als je gaat trouwen. Ontzettend leuk om zo bezig te zijn met die belangrijke dag in je leven! Tijdens de voorbereidingen ontdek je ook hoeveel drukwerk er nodig is voor je bruiloft. Natuurlijk verstuur je een trouwkaart, maar misschien wil je ook wel een r.s.v.p.-kaartje meesturen en een menukaart op tafel zetten. En wat dacht je van het bedankkaartje? Bij Stijlvolle Trouwkaarten kun je al je drukwerk in dezelfde stijl te bestellen. Dit maakt je bruiloft helemaal af!

Goedkope Save the date kaartjes

Om kosten te besparen is het een tip om de save the kaartjes als enkele kaart te bestellen. De standaard witte enveloppen hebben geen toeslag. Standaard hebben we mooie papiersoorten die geen extra kosten met zich meebrengen. 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: