Stijlvolle Trouwkaarten > Bedankkaartjes bruiloft: een mooie herinnering aan jullie bruiloft

Bedankkaartjes om te versturen naar jullie gasten

Bedank jullie gasten met een mooie bedankkaart voor hun aanwezigheid of bijdrage op jullie trouwdag. Elke kaart is uniek te ontwerpen in de kaartopmaker.

0 kaartjes

Bedankkaartjes bestellen

Bedankkaartjes kunnen besteld worden VOOR de bruiloft. Bestel een bedankkaart waar ruimte is om later een foto in te plakken! Laat jullie ceremoniemeester op de trouwdag een foto afdrukken bij de 1-uursservice en in de bedankkaarten plakken. Jullie hebben dan een mooi bedankkaart om mee te geven aan de gasten. Een bedankkaartje dat matcht met jullie trouwkaart en overig drukwerk voor de bruiloft.
Bedankkaarten kunnen ook NA de bruiloft worden besteld. Gebruik daarvoor een mooie trouwfoto. Plaats de foto in het ontwerp en schrijf een persoonlijke bedanktekst. De etiquette schrijft voor dat bedankaartjes 6 tot 8 weken na de bruiloft verstuurd moeten worden. 

Bedankkaarten voor je gasten

Na een fantastische dag wil je de gasten graag bedanken voor hun aanwezigheid. We hebben een artikel geschreven met mooie zinnen om jullie dankbaarheid te uiten. Lees het artikel met Nederlands en Engelse quotes en zinnen voor een bedankkaart.

Kerstbedankkaarten

Jullie zijn in de zomer getrouwd en willen de gasten nog graag aan het eind van het jaar een bedankkaart sturen. Sluit het jaar af met het versturen van een mooie kerstbedankkaart. Een kerstkaart en bedankkaart in 1. Een unieke maniet om een jaar van vieren & liefde af te sluiten.

Bedankkaart in de stijl van trouwkaart

Jullie hebben een mooie trouwkaart op deze site besteld en willen graag een mooi ontwerp voor de bedankkaart in dezelfde stijl? Staat op deze pagina niet een voorbeeld? Neem dan contact met ons op want we maken gratis een ontwerp in dezelfde stijl van jullie trouwkaart. Zo blijf je tot het eind toe in dezelfde stijl. Hier kun je ons een mail met je vraag sturen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: