Stijlvolle Trouwkaarten > Bedankkaartjes bruiloft: een mooie herinnering aan jullie bruiloft

Bedankkaartjes om te versturen naar jullie gasten

Gebruik de filters om een persoonlijke selectie van het ruime aanbod te maken.

0 kaartjes
    Verbergen
Omhoog
Bekijk de   resultaten
 
 

Bedankkaartjes kunnen besteld worden VOOR de bruiloft. Bestel een bedankkaart waar ruimte is om later een foto in te plakken! Laat jullie ceremoniemeester op de trouwdag een foto afdrukken bij de 1-uursservice en in de bedankkaarten plakken. Jullie hebben dan een mooi bedankkaartje om mee te geven aan de gasten. Een bedankkaartje dat matcht met jullie trouwkaart en overig drukwerk voor de bruiloft.

Bedankkaarten kunnen ook NA de bruiloft worden besteld. Gebruik daarvoor een mooie trouwfoto. Plaats de foto in het ontwerp en schrijf een persoonlijke bedanktekst. De etiquette schrijft voor dat bedankaartjes 6 tot 8 weken na de bruiloft verstuurd moeten worden. 

We hebben ook kleine bedankkaartjes van 8 bij 8 cm.

Bedankkaarten voor je gasten

Na een fantastische dag wil je je gasten graag bedanken voor hun aanwezigheid.

Huwelijksbedankjes

Het is niet verplicht maar het wordt wel van je je verwacht. Het is ook leuk om als gast na enige tijd een kaartje te ontvangen, dan denken ze weer even terug aan jullie mooie dag.

Zelf kaartjes maken

Kies je voor een staand of liggend kaartje. Met of zonder foto. Alles is mogelijk! Je bent zelf aan zet omdat je een blanco kaartje voor je krijgt. Uiteraard zijn er genoeg voorbeelden om inspiratie bij op te doen! Vergeet niet om daarna een proefdruk te bestellen voor maar €1 (en gratis verzending). Je ziet dan hoe je kaarten er in het echt uitzien. Ook krijg je dan voorbeelden van alle papiersoorten en envelopkleuren waaruit je kunt kiezen. Zo wordt je drukwerk precies zoals jij wilt!

Bedankt teksten

Het is belangrijk dat de tekst persoonlijk is en jullie stijl bevat. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor: We hebben enorm genoten van onze onvergetelijke bruiloftsdag! Heel veel dank voor jullie aanwezigheid, cadeaus en kaartjes! Veel liefs,

Originele en trendy designs

Stijlvolle Trouwkaarten heeft een ruime keus in ontwerpen. Zo zijn er veel trouwkaarten die al in dezelfde stijl een bedankkaartje hebben. Je kunt kiezen voor klassieke kaartjes of voor de romantische stijl.

Eigen logo

Zet jullie persoonlijke logo of initialen op het bedankkaartje. Een unieker kaartje bestaat er niet! Zo maak je de huisstijl van je bruiloft helemaal af. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: