Stijlvolle Trouwkaarten > Menukaarten in de stijl van de trouwkaarten

Menukaarten in de stijl van de trouwkaarten

Met elkaar dineren is een feestelijk onderdeel van de bruiloft. Een stijlvol gedekte tafel met mooie menukaarten maakt het af. Voor het menu gebruik je alleen de voorkant van de (enkele) menukaart. Vergeet de achterkant niet en maak hier ook iets moois van! Willen jullie liever een dubbele menukaart om neer te zetten? Neem dan contact met ons op. Een dubbele kaart van een bepaald ontwerp maken we gratis voor jullie.

0 kaartjes
    Verbergen
Omhoog
Bekijk de   resultaten
 

Menukaart bijpassend bij jullie trouwkaart

Eten, drinken en mooie menukaarten zijn net zoals de bruid, bruidegom, trouwringen en gasten onmisbaar op jullie bruiloft. Hebben jullie al nagedacht over de menukaarten? Om de styling van jullie bruiloft af te maken is het mooi om menukaarten te bestellen die passen bij jullie gehele trouwhuisstijl. Menukaart maken in allerlei stijlen Wist je dat wij keuze hebben uit verschillende stijlen menukaarten? Wij hebben in onze collectie keuze uit klassieke menukaarten. De klassieke menukaarten worden gekenmerkt door het gebruik van sierlijke elementen zoals bloemen, krullen, streepjes, stippen, logo’s en kleuren zoals taupe, kiezelgrijs, zwart wit, mintgroen en blauw.

In onze collectie trendy menukaarten verwerken wij op een stijlvolle manier de huidige trend van dit moment. Denk hierbij aan een menukaart met watercolor en aquarel stijl elementen, bohomenian en Ibizastijl, icoontjes, handlettering en moderne typografie.

Naast klassieke en trendy menukaarten hebben wij ook bijzonder originele en barok menukaarten in onze collectie.

Menukaart ontwerpen

Heb je onze collectie menukaarten bekeken en kan je niets vinden dat je mooi vindt? Ontwerp dan je eigen menukaart. Via onze editor kun je kiezen uit verschillende soorten achtergronden, clipart en fonts. Tip: Gebruik voor de verschillende gangen een groter of ander lettertype. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen je menukaart? Aarzel niet en neem contact met ons. Wij helpen je graag!

Drankenkaart

Hebben jullie een speciale selectie dranken samengesteld? Maak dan naast menukaarten ook een drankenkaart. Denk bijvoorbeeld aan een wijnkaart of cocktailkaart. Kies je liever voor de hipster aanpak? Ga dan voor bijpassende Whisky’s of gin’s bij de verschillende gangen van jullie diner.

Enkele of dubbele menukaarten

In onze collectie kan je kiezen uit enkele en uit dubbele menukaarten. Enkele menukaarten zijn mooi om om samen te binden met een servet op de borden van jullie gasten. Extra mooi is om hierbij een verse bloem te knopen. De verse bloem maakt de voorpret van jullie diner alleen maar groter. Dubbele menukaarten zijn ideaal om neer te zetten op tafel. Wat je ook kiest, wij wensen jullie vast een mooie en onvergetelijke dag. 

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: