Stijlvolle Trouwkaarten > Menukaarten maken in de stijl van de trouwkaarten

Menukaarten passend bij de trouwkaart

Van een aantal trouwkaarten hebben we bijpassende menukaarten gemaakt. Willen jullie een menukaart in de stijl van jullie trouwkaart, maar vind je die niet op deze pagina? Neem dan contact met ons op want we maken z.s.m. een ontwerp gratis voor jullie.

0 kaartjes

Menukaart bijpassend bij jullie trouwkaart

Eten, drinken en mooie menukaarten zijn net zoals de bruid, bruidegom, trouwringen en gasten onmisbaar op jullie bruiloft. Hebben jullie al nagedacht over de menukaarten? Om de styling van jullie bruiloft af te maken is het mooi om menukaarten te bestellen die passen bij jullie gehele trouwhuisstijl. Wordt jullie dinertafel gedekt met wit linnen? Dan adviseren we om een kleur te kiezen voor de achtergrond. De menukaarten zullen dan in het oog springen en een vrolijke touch geven. Is alle styling voor jullie trouwdag wit? Kies dan voor een mooie menukaart met witte achtergrond. 

Menukaart ontwerpen

Heb je onze collectie menukaarten bekeken en kan je niets vinden dat je mooi vindt? Ontwerp dan je eigen menukaart. Via onze editor kun je kiezen uit verschillende soorten achtergronden, clipart en fonts. Tip: gebruik voor de verschillende gangen een groter of ander lettertype. Heb je hulp nodig bij het ontwerpen je menukaart? Aarzel niet en neem contact met ons. Wij helpen je graag!

Drankenkaart

Hebben jullie een speciale selectie dranken samengesteld? Maak dan naast menukaarten ook een drankenkaart. Denk bijvoorbeeld aan een wijnkaart of cocktailkaart. Kies je liever voor de hipster aanpak? Ga dan voor bijpassende Whisky’s of gin’s bij de verschillende gangen van jullie diner.

Enkele of dubbele menukaarten

In onze collectie kan je kiezen uit enkele en uit dubbele menukaarten. Enkele menukaarten zijn mooi om samen te binden met een servet op de borden van jullie gasten. Extra mooi is om hierbij een verse bloem te knopen. De verse bloem maakt de voorpret van jullie diner alleen maar groter. Dubbele menukaarten zijn ideaal om neer te zetten op tafel. Willen jullie een ander formaat dan het voorbeeld op deze pagina? Neem dan contact met ons op want we passen dit gratis en snel voor jullie aan.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: