Stijlvolle Trouwkaarten > Over Stijlvolle Trouwkaarten

Wie maken de website Stijlvolle Trouwkaarten?

De eigenaar van Stijlvolle Trouwkaarten is Jo-Anne van der Lelij-Plomp. Zij was werkzaam in de trouwbranche als professioneel ceremoniemeester en is eigenaar van het trouwblog Wedspiration.

Jo-Anne: "Als professioneel ceremoniemeester adviseerde ik veel bruidsparen bij het ontwerpen, schrijven en bestellen van de trouwkaarten. Daar komt nog wel wat bij kijken. Een klusje dat veel tijd en precisie vraagt. Met elkaar een ontwerp bedenken vond ik het leukste proces. Een trouwkaart is een reflectie van de persoonlijkheden van de bruid en bruidegom. Aan een trouwkaart kun je vaak de stijl van de bruiloft zien. Omdat iedereen anders is is het ontwerpen zo leuk".

Een team van vakmensen heeft Jo-Anne om zich heen, die er voor zorgen dat de website optimaal draait. Mooie ontwerpen worden door haarzelf en andere designers ontworpen. Een stagiaire van het Grafisch Lyceum in Rotterdam helpt mee met het invoeren van kaarten op de website. Als je belt of mailt, dan krijg je een reactie van Pieter of Liane. Zij zorgen er voor dat je snel geholpen wordt. Gabriëlla en Patricia voeren marketing taken uit met veel enthousiastme. Met elkaar vormen ze een goed team dat klaar staat voor de klant en nieuwe ontwikkelingen doorvoert.

 

 


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: