Stijlvolle Trouwkaarten > Klassieke, stijlvolle en originele verlovingskaarten

Verlovingskaarten: klassieke en stijlvolle ontwerpen

Laat iedereen het weten dat jullie verloofd zijn en stuur unieke verlovingskaarten. Met een proefdruk kun je thuis beoordelen of dit de verlovingskaart is die jullie zoeken. 

0 kaartjes
Bekijk de   resultaten
 

Verlovingskaarten zelf ontwerpen

Hartstikke handig: op Stijlvolle Trouwkaarten vind je heel veel ontwerpen voor verlovingskaarten en trouwkaarten (en nog veel meer drukwerk voor je bruiloft). Al deze ontwerpen kun je in de editor volledig aanpassen aan jullie eigen smaak. Verander bijvoorbeeld het lettertype of de kleur van de elementjes. Maar natuurlijk kun je er ook voor kiezen om je trouwkaart of verlovingskaart helemaal zelf te ontwerpen. Jouw eigen ontwerp druk je hier eenvoudig af.

Verlovingskaartjes

Er is keuze genoeg: wil je een chique verlovingskaart of liever een klassieke trouwkaart? Wil je het liefst een verlovingskaart met jullie logo of een kaart met typografie? Daarnaast kun je ook kiezen op welk formaat je je kaart laat afdrukken.

Van een scherm is het lastig te zien hoe een kaart er in het echt uitziet. Kloppen de kleueren, hoe ziet de papiersoort eruit en klopt de grootte? Daarom raden we je aan een proefdruk te bestellen. Voor maar €1 krijg je een écht voorbeeld van je verlovingskaart op de mat. Als je twijfelt tussen verschillende formaten kun je ook twee verschillende kaartjes bestellen. Heb je hulp nodig? Neem dan gerust contact met ons op.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: