home > Dagprogramma

Maak een dagprogramma in de stijl van de trouwkaarten

Alle daggasten een dagprogramma geven biedt veel duidelijkheid over het verloop van de bruiloft. Als dit kaartje past bij de trouwkaart dan is dat heel stijlvol en verzorgd. Op dit kaartje vermeld je alle informatie die belangrijk is voor de gasten om te weten. Deze enkele dagprogrammakaarten kun je aan de voorkant en achterkant voorzien van informatie. Willen jullie nog meer informatie vermelden en de enkele kaart wijzigen in een dubbele kaart? Neem dan contact met ons op. Een dagprogrammakaartje heeft dezelfde kwaliteit als de trouwkaart maar dan is het een enkele kaart.

Hieronder een kleine greep uit onze collectie dagprogrammakaartjes. Staat jullie ontwerp er niet bij, neem dan contact met ons op want dan maken we deze gratis voor jullie op maat.

Alle programmakaartjes die passen bij de klassieke trouwkaarten vind je op de pagina klassieke dagprogramma kaartjes. Passende bij de collectie bijzondere trouwkaarten vinden jullie in de categorie bijzondere dagprogramma kaartjes. Dagprogrammakaartjes met een logo die matchen met de trouwkaarten vinden jullie hier. Ontwerpen voor een mooie foto op het dagprogrammakaartje kies je op de pagina dagprogramma met foto. Helemaal zelf beginnen met ontwerpen naar jullie eigen smaak en wensen doe je op de pagina dagprogramma zelf ontwerpen.