Categorieën

home > Een dagprogramma in de stijl van de trouwkaarten

Maak een dagprogramma in de stijl van de trouwkaarten

Als jullie de daggasten een dagprogramma geven, biedt dat veel duidelijkheid over het verloop van de bruiloft. Als dit kaartje past bij de trouwkaart, is dat heel stijlvol en verzorgd. Op dit kaartje vermeld je alle informatie die belangrijk is voor de gasten om te weten. Deze enkele dagprogrammakaarten kun je aan de voorkant en achterkant voorzien van informatie. Willen jullie nog meer informatie vermelden en de enkele kaart wijzigen in een dubbele kaart? Neem dan contact met ons op. Een dagprogrammakaartje heeft dezelfde kwaliteit als de trouwkaart, alleen dan is het een enkele kaart.

Hieronder een kleine greep uit onze collectie dagprogrammakaartjes. Staat jullie ontwerp er niet bij, neem dan contact met ons op, want dan maken we deze gratis voor jullie op maat.

Liever je dagprogramma-kaart helemaal zelf ontwerpen?

 

Dagprogramma in de stijl van je bruiloft

Als jouw bruiloft een thema heeft, is het natuurlijk het mooist als al het drukwerk aansluit bij dit thema. Daarom vind je hier dagprogramma's in allerlei stijlen. Deze programmakaartjes zijn weer gebaseerd op onze trouwkaarten. Zo kun je al het drukwerk van je bruiloft in één stijl doen.

Alle programmakaartjes die passen bij de klassieke trouwkaarten vind je op de pagina klassieke dagprogramma-kaartjes. Informatiekaartjes die passen bij de collectie 'bijzondere trouwkaarten' vinden jullie in de categorie bijzondere dagprogramma-kaartjes. Dagprogrammakaartjes met een logo die matchen met de trouwkaarten vinden jullie hier. Ontwerpen voor een mooie foto op het dagprogrammakaartje kies je op de pagina dagprogramma-kaartjes met foto. Willen jullie helemaal zelf ontwerpen naar jullie eigen smaak en wensen? Dit doe je op de pagina dagprogramma zelf ontwerpen.

Verzending van je drukwerk

Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Zo heb je je trouwkaarten, maar ook je verlovingskaarten, bedankkaartjes of dagprogramma's in de stijl van je trouwkaart al de volgende dag in huis. Ideaal!

Wist je trouwens dat je voor een bestaand ontwerp van Stjilvolle Trouwkaarten kunt kiezen voor je dagprogramma-kaartje, maar dat je je kaartje ook helemaal zelf kunt ontwerpen? Dit werk eenvoudig met onze editor. Zo is al het drukwerk voor je trouwerij helemaal naar wens! En natuurlijk staan we altijd klaar om je te helpen als dat nodig is!