Stijlvolle Trouwkaarten > Dagprogrammakaart in de stijl van je trouwkaart

Programmakaarten in de stijl van jullie trouwkaart

Geef jullie daggasten een dagprogrammakaart op de trouwdag zodat ze weten wat er gaat gebeuren. Deze kaartjes zijn gemaakt in dezelfde stijl als de trouwkaart en hebben dezelfde kwaliteit. 

0 kaartjes

Dagprogrammakaart in de stijl van je bruiloft

Als jullie een mooie trouwkaart hebben uitgekozen, dan is het ook handig om bijpassende dagprogrammakaartjes te bestellen. Deze programmakaartjes worden aan het begin van de bruiloft aan de gasten gegeven zodat ze de handige info bij elkaar hebben. Dit scheelt jullie ceremoniemeester ook veel werk. Deze kaartjes kun je op verschillende formaten bestellen en met dezelfde kwaliteit als de trouwkaarten.

Tip voor een volledig programmakaartje

Jo-Anne - de eigenaar van deze site - is jaren professioneel ceremoniemeester geweest. Zij geeft als tip: kruip in de huid van jullie gasten en bedenk welke informatie handig is om te weten. Natuurlijk zijn de tijden en de activiteit belangrijk om te melden. Misschien moeten de verschillende adressen vermeld worden. Geef ook aanwijzingen, zoals bijvoorbeeld het wel of niet feliciteren na de huwelijksceremonie. Heel handig om dit te vermelden. Jo-Anne heeft er een artikel over geschreven: de 5 voordelen van dagprogrammakaartjes.

Staat jullie ontwerp er niet bij? Neem dan contact met ons op, dan maken we ze gratis voor jullie op maat.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: