Stijlvolle Trouwkaarten > Een dagprogramma in de stijl van je trouwkaart

Maak een dagprogramma in de stijl van je trouwkaart

Als jullie je daggasten een dagprogramma geven, biedt dat veel duidelijkheid over het verloop van jullie trouwdag. Past dit kaartje bij jullie trouwkaart, dan is dat een extra stijlvol en verzorgd accent aan jullie bruiloft. Op dit kaartje vermeld je alle informatie die voor de gasten belangrijk om te weten. Op deze enkele dagprogrammakaarten kun je aan de voor- én achterkant informatie kwijt. Willen jullie nog meer informatie vermelden en de enkele kaart wijzigen in een dubbele kaart? Neem dan contact met ons op. Een dagprogrammakaartje heeft dezelfde kwaliteit als de trouwkaart, alleen dan is het een enkele kaart.

0 kaartjes
    Verbergen
Omhoog
Bekijk de   resultaten
 

Dagprogramma in de stijl van je bruiloft

Als je voor een themabruiloft kiest, is het natuurlijk het mooist als al het drukwerk ook aansluit bij dit thema. Om je daarin te helpen, hebben we dagprogramma's in allerlei stijlen voor je ontworpen. Deze programmakaartjes zijn weer gebaseerd op onze trouwkaarten. Zo kun je al het drukwerk van je bruiloft in één stijl maken en versturen.

Alle programmakaartjes die passen bij de klassieke trouwkaarten vind je op de pagina klassieke dagprogramma-kaartjes. Informatiekaartjes die passen bij de collectie 'bijzondere trouwkaarten' vinden jullie in de categorie bijzondere dagprogramma-kaartjes. Dagprogrammakaartjes met een logo die matchen met de trouwkaarten vinden jullie hier. Ontwerpen voor een mooie foto op het dagprogrammakaartje kies je op de pagina dagprogramma-kaartjes met foto. Willen jullie helemaal zelf ontwerpen naar jullie eigen smaak en wensen? Dit doe je op de pagina dagprogramma zelf ontwerpen.

Verzending van je drukwerk

Voor al onze pakketbestellingen geldt: elke werkdag vóór 18.00 uur besteld = dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Normaal gesproken wordt op de eerstvolgende werkdag je bestelling bezorgd. Zo heb je je trouwkaarten, maar ook je verlovingskaarten, bedankkaartjes of dagprogramma's in de stijl van je trouwkaart al de volgende dag in huis. Ideaal!

Wist je trouwens dat je voor een bestaand ontwerp van Stjilvolle Trouwkaarten kunt kiezen voor je dagprogrammakaartje, maar dat je je kaartje ook helemaal zelf kunt ontwerpen? Dit is eenvoudig met onze editor. Zo is al het drukwerk voor je trouwdag helemaal naar wens! En natuurlijk staan we altijd klaar om je te helpen als dat nodig is!

Staat jullie ontwerp er niet bij? Neem dan contact met ons op, dan maken we ze gratis voor jullie op maat.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: