Stijlvolle Trouwkaarten > Zelf jullie trouwkaart ontwerpen I Stijlvolle Trouwkaarten

Zelf jullie trouwkaart ontwerpen: makkelijk en eenvoudig

Ga aan de slag met een persoonlijk ontwerp. Kies een van de formaten en ga in de kaartopmaker aan de slag met onze beeldbank of upload eigen foto of afbeelding.

hippe trouwkaart zelf ontwerpen
trouwkaart staand zelf maken
Trouwkaart rechthoek liggend zelf ontwerpen
klassieke trouwkaart zelf maken
zelf ontwerpen vierkante kaart
trouwkaart zelf maken staand
zelf ontwerpen trouwkaart liggend
panorama trouwkaart zelf maken
trendy trouwkaart zelf maken

Liever een collectiekaart? Bekijk de collectie Hip & Trendy | Modern | Klassiek
Of ga naar alle trouwkaarten


Kunnen jullie hulp gebruiken? Neem dan contact op via het contactformulier

Er zijn verschillende formaten van de kaart, en jullie kaart kan gedrukt worden op een van onze 5 papiersoorten. Je hebt keuze uit 21 verschillende kleuren enveloppen.

Hieronder leggen we uit hoe je kunt starten met het ontwerpen van een trouwkaart en hoe je een eigen ontwerp kunt uploaden.

Starten met een uniek ontwerp

Kies 1 van de formaten: vierkant enkel of dubbel, rechthoekig staand enkele of dubbel, rechthoekig liggend enkel of dubbel. De grote van je kaart bepaal je later als je de kaart gaat bestellen. Hier lees je meer over de formaten die we hebben. Als je het formaat hebt gekozen, klik je op BEWERK DEZE KAART. Je bent in de kaartopmaker. In deze kaartopmaker vind je een schat aan afbeeldingen. We hebben afbeeldingen die een vaste kleur hebben maar ook een clipart met zwart afbeeldingen. Alle afbeeldingen die je kunt gebruiken vind je onder de tab AFBEELDING EN VERSIERINGEN. Je kunt hier kiezen om een eigen foto toe te voegen, een afbeelding van ons toe te voegen of in de clipart een keuze te maken. Alle clipart afbeeldingen zijn zwart maar kunnen omgekleurd worden in elke gewenste kleur. In de kaartopmaker staan 60 mooie kleuren waar je uit kunt kiezen. Zoeken jullie een unieke kleur voor de afbeelding, tekst of achtergrond, dan is dat mogelijk. Op deze pagina vind je de handleiding onder punt 1 met daarbij mooie kleurcodes. In de kaartopmaker vind je unieke lettertypes waar je mooie combinaties mee kunt maken. We hebben mooie gedichtjes en voorbeeldteksten voor je verzameld.

Eigen ontwerp uploaden

Jullie hebben zelf een mooi ontwerp gemaakt of een designer een uniek ontwerp laten maken? Nu zoeken jullie een leveranciers die het ontwerp kan drukken. Dit doen wij vaak voor klanten. Je kunt het ontwerp uploaden in een kaart door eerst een blanco kaart te kiezen in het goede formaat. Je voegt het bestand toe onder het kopje AFBEELDINGEN EN VERSIERINGEN. 
Het kan voorkomen dat het ontwerp niet past op onze formaten. Het ontwerp zal daan aangepast moeten worden naar de exacte centimeters met een overlap van 6 mm. De formaten van al onze kaarten vind je op deze pagina. Je kunt een .jpg bestand en .png bestand uploaden in de website. Ontwerpen in 300 DPI en RGB geven het mooiste resultaat. Bestel altijd een proefdruk om het resultaat te bekijken. Heb je vragen over het invoegen van een eigen ontwerp of de specificaties, neem dan gerust contact met ons op want we helpen je graag.

Vragen over een bepaalde trouwkaart die je zelf wilt ontwerpen?
Neem contact met ons op want we helpen jullie graag.


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: