Stijlvolle Trouwkaarten > Klassieke trouwkaarten - Stijlvolle Trouwkaarten

Klassieke trouwkaarten: stijlvol & chic

Alle trouwkaarten zijn gemakkelijk aan te passen naar jullie eigen wensen. Bestel een échte proefdruk van jullie ontwerp om thuis te beoordelen. Bekijk ook de collecties Romantisch | Modern | Typografie

    Verbergen
Omhoog

Liever een andere stijl? Bekijk de collectie Romantisch | Modern | Typografie
Of ga naar alle trouwkaarten


Traditionele trouwkaarten

Bij de meest bijzondere dag van jullie leven is het belangrijk dat alle gasten op een leuke en goede manier worden geinformeerd over de inhoud van de dag. Er zijn veel traditionele ontwerpen die tijdloos en klassiek zijn. Dit zijn voornamelijk de kaarten met witte achtergrond en in sierletters de initialen van jullie naam of jullie namen volluit geschreven.

Klassieke trouwkaart teksten

De tekst is functioneel op de kaart. Het moet een uitnodiging zijn om te komen, maar daarnaast ook praktische informatie bevatten. Niet alle huwelijken vinden meer plaats in de kerk. En als het teksten met gelovige betrekking heeft kan het op de traditionele of moderne manier beschreven zijn. Een receptie is niet meer vanzelfspreken, maar heeft wel een eigen tekst op de kaart nodig voor gasten die enkel hierbij uitgenodigd zijn. Stijlvolle Trouwkaarten heeft een pagina met voorbeeldteksten voor op de trouwkaart gemaakt.

 

 

Bekijk de   resultaten

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: