Stijlvolle Trouwkaarten > Gastenboek voor je bruiloft koop je bij StijlvolleTrouwkaarten

Wenskaartjes voor een origineel gastenboek

Een gastenboek voor jullie bruiloft is zoiets als de taarttopper op de bruidstaart en de ringen om jullie vingers. Een bruiloft is gewoon niet compleet zonder gastenboek. Gastenboeken zijn te koop in verschillende soortenen en maten. Ben je nou op zoek naar een origineel alternatief, dan zit je goed. Want bij Stijlvolle Trouwkaarten kun je wenskaartjes kopen om zo zelf een origineel gastenboek of receptieboek te maken.

Hoe werkt het? Selecteer een kaartje uit onze collectie wenskaartjes. Personaliseer het kaartje met jullie eigen namen, trouwdatum en eventueel vragen. Sla het wenskaartje op en bestel een proefdruk voor €1. Wij adviseren het formaat 11 bij 11 cm.
Inspiratie nodig? Bekijk onze blog op Wedspiration.

0 kaartjes
    Verbergen
Omhoog
Bekijk de   resultaten
 

Origineel alternatief voor gastenboek: Happy Wishes cards

Helemaal leuk: in plaats van een gastenboek of receptieboek kun je op Stjilvolle Trouwkaarten nu Happy Wishes cards kopen. Dit zijn kleine wenskaartjes die je kunt bestellen in de stijl van je bruiloft of trouwkaart. Je kunt er zelfs voor kiezen om de kleine wenskaartjes helemaal zelf te ontwerpen. Dit leuke alternatieve gastenboek zien we op steeds meer bruiloften terugkomen. De gasten schrijven hun wensen op het kaartje en stoppen dit in een kistje of ze hangen het aan een lijntje. Een feestelijke herinnering aan jullie grote dag!

Welke vraag op je wenskaartje?

Op je Happy Wishes Card kun je een vraag zetten die je bruiloftsgasten dan beantwoorden. Inspiratie nodig voor vragen op je Happy Wishes cards? Lees dan op Wedspiration onze blog 'De 10 leukste zinnnen voor op Happy Wishes-Cards'. En na nog wat verder brainstormen, hebben we nog een paar teksten voor je originele wenskaartjes bedacht:

  • Mijn huwelijksadvies aan jullie....
  • Het recept voor een goed huwelijk....
  • Hoe moeten wij onze kinderen noemen...
  • Welke romantische plek moeten we nog eens bezoeken...
  • Wat is je favoriete herinnering aan ons....
  • Welke suggestie heb je voor onze bucket list? 
  • Vergeet niet ...
  • Mijn advies tegen sleur in jullie huwelijk...
  • Naar welke plek zou jij ons op vakantie sturen en waarom?

Originele en verschillende antwoorden en adviezen gegarandeerd!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: