Stijlvolle Trouwkaarten > Gastenboek voor je bruiloft koop je bij StijlvolleTrouwkaarten

Wenskaartjes voor een origineel gastenboek

Bestel gastenboekkaartjes als je een blijvende en originele herinneringen van jullie gasten wilt hebben. Ontwerp het kaartje in de stijl van jullie trouwkaart. Staat hier geen ontwerp die past bij jullie trouwkaart? Neem dan contact met ons op want we maken een passend Happy Wishes Card voor jullie gratis. De kaartjes hebben dezelfde kwaliteit en formaten als de trouwkaarten. Wij adviseren te bestellen op het formaat 10 bij 15 of 11 bij 11 cm.

0 kaartjes

Origineel alternatief voor gastenboek: Happy Wishes cards

Helemaal leuk: in plaats van een gastenboek of receptieboek kun je ook Happy Wishes cards bestellen. Dit zijn wenskaartjes die je kunt bestellen in de stijl van je bruiloft of trouwkaart. Je kunt er voor kiezen om de kleine wenskaartjes helemaal zelf te ontwerpen. Dit leuke alternatieve gastenboek zien we op steeds meer bruiloften terugkomen. De gasten schrijven hun wensen op het kaartje en stoppen dit in een kistje of ze hangen het aan een lijntje. Een feestelijke herinnering aan jullie grote dag!

Welke vraag op je wenskaartje?

Op je Happy Wishes Card kun je een vraag zetten die je bruiloftsgasten dan beantwoorden. Inspiratie nodig voor vragen op je Happy Wishes cards? Lees dan op Wedspiration onze blog 'De 10 leukste zinnnen voor op Happy Wishes Cards'. En na nog wat verder brainstormen, hebben we nog een paar teksten voor je originele wenskaartjes bedacht:
* Mijn huwelijksadvies aan jullie....
* Het recept voor een goed huwelijk....
* Hoe moeten wij onze kinderen noemen...
* Welke romantische plek moeten we nog eens bezoeken...
* Wat is je favoriete herinnering aan ons....
* Welke suggestie heb je voor onze bucket list? 
* Vergeet niet ...
* Mijn advies tegen sleur in jullie huwelijk...
* Naar welke plek zou jij ons op vakantie sturen en waarom?

Originele en verschillende antwoorden en adviezen gegarandeerd!

Organisatorische tips voor Happy Wishes Cards

Hoe organiseer je duidelijk het doel van de Happy Wishes Cards aan jullie gasten? Jo-Anne - eigenaar van deze site - is jaren professioneel ceremoniemeester geweest en heeft vaak deze kaartjes tijdens een receptie laten invullen. Haar tips! Zorg voor een tafel waar je makkelijk op kunt schrijven, het liefs met meerdere personen tegelijk om een file te voorkomen. Zet een grote kaart (op ons formaat van 14 bij 21 cm) op de tafel met tekst en uitleg. Dit natuurlijk in de stijl van jullie trouwkaart en Happy Wishes Cards. Als we jullie bij een ontwerp moeten helpen, laat het even weten. Leg voldoende pennen neer die allemaal zijn getest. Zet een mooie doos neer om de kaartjes in te doen. Een doos die ook mooi is om te bewaren. Dit hoeft geen grote doos te zijn.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: