Labeltjes voor een unieke en persoonlijke bruiloft

Met onze unieke collectie kleine kaartjes kun je originele labeltjes maken. Dit zijn labeltjes om aan een cadeautje te binden, een gereserveerde plaats aan te geven of om een originele give away van te maken. Deze kaartjes zijn echt bedoeld voor de DIY-bride: de bruid die graag zelf items voor haar bruiloft ontwerpt en knutselt.

De kleine vierkante kaartjes zijn 8 x 8 cm. Tijdens het bestelproces kun je het formaat selecteren. Bestel altijd een proefdruk voor €1 om te kijken of dit formaat past bij wat je ermee wilt maken. In de subcategorieën inspireren we je met leuke ideeën. Zomaar wat mogelijkheden: laat je fantasie de vrije loop!

Wil je een klein kaartje dubbel vouwen? Volg deze instructie: neem een mes en liniaal en zet aan de achterkant van het kaartje met de botte kant van een tafelmes een lijn in het midden, vouw het kaartje dubbel en je hebt een prachtig naamkaartje dat je ergens kunt neerzetten.

Andere materialen die je eventueel nodig hebt, zoals zakjes, lintjes en snoepjes verkopen wij niet. Die moet je bij een andere leverancier aanschaffen. Er zijn er genoeg te vinden. We inspire - be creative!

0 kaartjes
    Verbergen
Omhoog
Bekijk de   resultaten
 

Kleine kaartjes voor je bruiloft ontwerpen

Nu ook in de collectie: kleine kaartjes die je als labeltje kunt gebruiken tijdens je bruiloft. En natuurlijk ontworpen in de stijl van onze collectie trouwkaarten. Dus zoek je een klein kaartje om aan je bedankje vast te maken of wil je een heel klein kaartje met je trouwkaart meesturen? Bekijk dan onze collectie. Je kunt het labeltje ook helemaal zelf ontwerpen. Bekijk de categorieën met onze leuke kaartjes: kleine bedankkaartjesgereserveerd kaartjesDIY-bedankjes en -projecten of de kaartjes voor aan een trouwkaart.

Labeltjes voor DIY op je bruiloft

Geen idee wat je met deze labeltjes kunt doen? Een paar ideeën:

  • gebruik het kleine kaartje van 8x8 cm voor extra informatie bij je trouwkaart.
  • Maak kleine kaartjes in je trouwhuisstijl om hiermee stoelen te reserveren voor speciale gasten.
  • Geef je een mooi kado aan je ceremoniemeesters als 'dankjewel'? Ook hiervoor kun je dit labeltje gebruiken.

Heb je zelf een leuk DIY-idee, maar staat dit er niet bij? Stuur ons een mailtje met je vraag en wij maken het ontwerp GRATIS voor jullie.

Trouwkaarten en ander drukwerk in dezelfde stijl

Op Stijlvolle Trouwkaarten vind je kaarten in allerlei stijlen: ga je voor een klassieke trouwkaart, een trouwkaart met typografie of een trouwkaart met foto? Kies de mooiste kaart en pas deze aan naar je eigen smaak. Bestel vervolgens een proefdruk om te zien hoe je kaart er in het echt uitziet. En als je je bestelling met drukwerk voor 18.00 uur doet, heb je je kaarten de volgende dag al in huis. Een proefdruk besteld voor 15.00 uur heb je óók de volgende dag al in huis!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: