Stijlvolle Trouwkaarten > DIY-naamkaartjes voor bij het diner

DIY-naamkaartjes passend bij trouwkaart en menukaart

Je kunt natuurlijk ook Do It Yourself-naamkaartjes bestellen, passend bij jullie trouwkaarten en menukaarten. Hier vind je naamkaartjes met het formaat van 11x11 cm of 8x8 cm. Je geeft ze zelf een vouwlijn, beschrijft ze met de naam van de genodigde én vouwt ze voor gebruik. Eenvoudig, snel...en persoonlijk! Kies het ontwerp wat bij jullie past, pas het aan waar nodig, bestel de naamkaartjes en volg daarna de volgende instructie:

1. Schrijf de namen van jullie gasten op de kaartjes*
2. Neem een mes en liniaal en zet aan de achterkant van het kaartje met de botte kant van een tafelmes een lijn in het midden
3. Vouw het kaartje dubbel en je hebt een prachtig naamkaartje wat zo op tafel kan staan.

* Je profiteert van de bundelkorting als je zelf de namen schrijft. Wil je de namen per kaartje laten drukken? Pas het kaartje aan met de juiste naam en bestel telkens 1 kaartje. (Let op: je betaalt nu de stuksprijs).
Tot 40 kaarten kun je de namen per genodigde in de site invoeren. Hebben jullie meer de 40 naamkaartjes nodig, dan mag je ons een excel lijst sturen. Neem contact met ons op voor deze service.

0 kaartjes
    Verbergen
Omhoog
Bekijk de   resultaten
 

Zelf naamkaartjes maken voor de bruiloft

Een stijl voor je bruiloft die overal terugkomt, maakt je mooie dag helemaal af. Sommige bruiden kiezen ervoor om een of twee kleuren door te voeren en anderen kiezen veel lichte kleuren voor bij bijvoorbeeld een vintage-bruiloft of klassieke bruiloft. Laat de stijl van je bruiloft terugkomen in je drukwerk, voor net dat beetje extra. Dus ga bijvoorbeeld voor een klassieke trouwkaart of een trouwkaart in de kleur van je bruiloft. In de stijl van je trouwkaart kun je bijvoorbeeld ook je menukaarten en naamkaartjes laten drukken. 

Inspiratie voor je trouwkaart

Op Stijlvolle Trouwkaarten vind je kaarten in allerlei stijlen en formaten. Kies dus zelf de grootte van je trouwkaart (of ander drukwerk voor je bruiloft). Ook hebben we alle trouwkaarten met foto onder elkaar gezet. Persoonlijker wordt het bijna niet als je een trouwkaart verstuurt met een mooie foto van jullie twee erop. De stijl van je gekozen trouwkaart kun je dus ook weer terug laten komen op je naamkaartjes. Ook als jullie een logo van julle initialen hebben gemaakt, kun je dit detail ook op de naamkaartjes laten terugkomen.

Wist je dat je op trouwblog Wedspiration een leuk idee vindt voor een slinger van naamkaartjes? Zo kun je lekker creatief aan de slag met je diy-naamkaartjes.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: