Stijlvolle Trouwkaarten > Naamkaartjes voor bij het diner

Naamkaartjes passend bij trouwkaart en menukaart

Bestel naamkaartjes in het formaat 5x8 cm of 8x8 cm. Deze naamkaartjes kun je bij een dinerbord leggen of aan een glas bevestigen met een knijpertje.

Je profiteert van de staffelkorting als je zelf de namen schrijft. Wil je de namen per kaartje laten drukken? Pas het kaartje aan met de juiste naam en bestel telkens 1 kaartje. (Let op: je betaalt nu de stuksprijs).

Wij kunnen ook de namen voor jullie invoeren tegen een vergoeding. Lees op deze pagina alle antwoorden op jouw vragen over naamkaartjes. Zoeken jullie een naamkaartje dat je neer kunt zetten? Neem dan contact met ons op.

0 kaartjes

Zelf naamkaartjes maken voor de bruiloft

Een stijl voor je bruiloft die overal terugkomt, maakt je mooie dag helemaal af. Sommige bruiden kiezen ervoor om een of twee kleuren door te voeren en anderen kiezen veel lichte kleuren voor bij bijvoorbeeld een vintage-bruiloft of klassieke bruiloft. Laat de stijl van je bruiloft terugkomen in je drukwerk, voor net dat beetje extra. Dus ga bijvoorbeeld voor een klassieke trouwkaart of een trouwkaart in de kleur van je bruiloft. In de stijl van je trouwkaart kun je bijvoorbeeld ook je menukaarten en naamkaartjes laten drukken. 

Tips voor naamkaartjes

Jo-Anne is jaren professioneel ceremoniemeester geweest en heeft het trouwblog Wedspiration gehad. Daar liet ze vaak leuke ideeën met naamkaartjes zien. Sommige ideeën zijn al heel oud, maar blijven leuk! Zoals dit naamkaartje op vork. Of deze leuke DIY tafelstyling ideeën met naamkaartjes. Een paar andere leuke ideeen zijn: met een knijpertje vast maken aan een wijnglas, met een touwtje aan de menukaart strikken (zelf een gaatje maken), of een bloemetje of takje door een gaatje steken en op een servet leggen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: