Stijlvolle Trouwkaarten > Save the Date kaarten met typografie

Save the Date kaarten met typografie en iconen

Trendy collectie met bijzondere lettertypes en iconen.
Bekijk ook de collecties Romantisch | Modern | Klassiek

0 kaartjes

Liever een andere stijl? Bekijk de collectie Romantisch | Modern | Klassiek
Of ga naar alle save the date kaarten.


Speciale lettertypes

Een ontwerp van een uitnodiging wordt grotendeels bepaald door het lettertype. Door een rustig ontwerp te kiezen kun je opvallen met speciale lettertypes. Er zijn veel verschillende soorten ontworpen. Bij Stijlvolle Trouwkaarten hebben we een selectie gemaakt met veel stijlen zodat er altijd eentje past bij jullie stijl! Denk aan sierlijk, strak of juist een combinatie hiervan. De achtergrond van een uitnodiging kan weer voor een totaal andere uitstraling zorgen met wel hetzelfde lettertype. 

Kalender uitnodiging

Door de datum niet volluit te schrijven maar gebruik te maken van een kalender waarop de datum wordt aangevinkt, heb je een originele manier van de datum bekendmaken. Er zijn week,- en jaarkalenders. De kalender kan een onderdeel zijn van het ontwerp, of het ontwerp is volledig een kalender. Zo hangt de datum promiment thuis bij de genodigden.

Geselecteerde save the date versturen

De tekst die je op je save the date kaart zet is voornamelijk praktische informatie met de datum en tijd. Door dit met iconen te vertellen maak je er een opvallende kaart van. Op je bruiloft heb je waarschijnlijk dag,- en avondgasten. Ons advies is om elke groep genodigden een eigen save the date kaart te versturen.

Avondgasten

Het is leuk om je avondgasten een 'save the night' versturen. Deze gasten hoeven dan niet de hele dag vrij te houden, maar kunnen de avond wel vast in de agenda zetten. Als bijvoorbeeld de ceremonie in de avond plaatstvindt worden de avondgasten is het belangrijk dat de aanvang tijd bekend is, en dat de officiele ceromonie ook op een bepaald tijdstip plaatsvind. Het zou jammer zijn als er gasten te laat komen omdat ze het niet wisten. 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: