Stijlvolle Trouwkaarten > Voordelen dagprogrammakaartje - Stijlvolle Trouwkaarten

5 voordelen van dagprogrammakaartjes op een bruiloft

Stijlvolle Trouwkaarten is een van de weinige shops met de mogelijkheid om een dagprogrammakaartje voor de daggasten in dezelfde stijl als de trouwkaart te bestellen. Als professioneel ceremoniemeester maakt eigenaar Jo-Anne altijd dagprogrammakaartjes voor een bruiloft en wil ze de voordelen hiervan graag met je delen. Voordelen die ten goede komen voor jullie ceremoniemeester, daggasten en natuurlijk jullie zelf: een onbezorgde bruiloft. Jo-Anne is erg enthousiast over het effect van een dagprogrammakaartje en raadt daarom dagprogrammkaartjes aan!

Dagprogrammakaartje Blooming Jewels

Voordeel 1: Duidelijkheid voor iedereen

Iedereen is verschillend, maar een ding is belangrijk voor jong en oud: duidelijkheid. Jullie daggasten weten door middel van het dagprogrammakaartje wat er van hem/haar wordt verwacht. Geen onzekerheden over "wel of niet buiten wachten op het bruidspaar" of "mogen we nu wel/niet feliciteren" voorkom je met dagprogrammakaartjes.

Voordeel 2: Voordeel voor jullie ceremoniemeester

Een grote groep daggasten aansturen vraagt veel inzet van jullie ceremoniemeester. Doordat jullie ceremoniemeester aan het begin van de dag het programma met de gasten heeft besproken hoeft hij/zij geen brandjes te blussen gedurende de bruiloft. Jullie ceremoniemeester hoeft niet meerdere keren op een dag de groep aan te spreken, want de mensen weten al wat er van hen wordt verwacht want het staat op het dagprogrammakaartje. Dit scheelt veel tijd en stress voor jullie ceremoniemeester.

Voordeel 3: Adressen vermelden

De trouwkaart heeft waarschijnlijk niet iedereen bij zich. Als jullie naar verschillende locaties gaan, dan is het handig dat de gasten de adressen van de locaties weten. Ook als jullie op een locatie blijven is het vaak handig om de zalen te vermelden.

Voordeel 4: Aanwijzingen geven

Een dagprogrammakaartje geeft de mogelijkheid om handige aanwijzingen te geven.
Ik deel mijn kennis met jou:
* vermeld wanneer er wel/niet gelegenheid is om te feliciteren
​* laat weten wanneer cadeaus gegeven kunnen worden
​* wanneer de groepsfoto genomen wordt
​* geef tips voor parkeergelegenheden in de buurt van de locaties
​* het wel of niet aanwezig zijn van gereserveerde plaatsen / tafelschikking
​* vermeld wie de fotograaf/videograaf is
​* naam en telefoonnummer van de ceremoniemeester vermelden

Voordeel 5: Fotolijst vermelden

Tijdens de bruiloft is vaak een moment ingepland om met jullie gasten leuke (groeps)foto’s te maken. Maak voor de bruiloft een lijstje met foto’s die gemaakt moeten worden en vermeld deze op het programmakaartje. Jullie gasten weten wanneer ze aan de beurt zijn.

LAATSTE TIP voor jullie ceremoniemeester van Jo-Anne

Laat de ceremoniemeester voordat jullie arriveren even kort het dagprogramma doornemen, aan de hand van het programmakaartje. Jullie kennen het programma wel uit het hoofd. Jullie ceremoniemeester heeft rustig de tijd om het verloop van de trouwdag door te nemen met de gasten.

Ga naar collectie dagprogrammakaartjes