Stijlvolle Trouwkaarten > Trouwkaarten laten ontwerpen I Stijlvolletrouwkaarten.nl

Unieke trouwkaart laten ontwerpen of samen met ons

Verloofd en opzoek naar een uniek ontwerp voor jullie trouwdag? Laat ons jullie trouwkaart ontwerpen! Wij kunnen voor jullie een unieke en persoonlijke trouwkaart of trouwhuisstijl maken. Vul vrijblijvend het contactformulier in voor de mogelijkheden. Onder het contactformulier lees je meer over de opties, het proces en levertijd van het ontwerpen van logo's, trouwhuissstijlen, handgeschreven trouwkaarten en enveloppen. 

Vul hieronder het contactformulier in:Uniek logo laten ontwerpen (kies logo1, 2 of 3)

Voor €45,- ontwerpen wij een uniek logo voor jullie. Kies hieronder uit logo 1, 2 of 3. Vul hierboven het contactformulier in en wij nemen contact met je op en zetten daarna het ontwerp op een kaart in jullie account op de website. Jullie kunnen daarna zelf de kaarten bestellen. Je ontvangt het logo ook digitaal om andere details er mee te laten bedrukken zoals banners, cupcakes etc. Een logo ontwerpen wij binnen 4 werkdagen.

Uniek ontwerp 1 t/m 3

Uniek ontwerp 1: De website bevat veel mooie illustraties. Voor maar €45,- maken wij een uniek ontwerp van de trouwkaart (of een andere kaart) met deze illustraties. Vul het contactformulier in en we nemen contact met je op over jullie wensen. Een ontwerp maken wij binnen 2 werkdagen.
Uniek ontwerp 2: Een origineel ontwerp voor de trouwkaart kunnen wij voor jullie maken op maat. Stuur ons sfeerbeelden (toevoegen in het contactformulier) en wensen, dan maakt onze designer een uniek ontwerp binnen 4 werkdagen. Voor deze service betaal je €95,-
Uniek ontwerp 3: Laat een complete trouwhuisstijl voor jullie bruiloft ontwerpen. Van trouwkaart tot en met bedankkaarten. Geef jullie wensen via mail of telefoon door. Kosten zijn € 195,- Wij begeleiden jullie bij het bestellen en zullen jullie adviseren. Een complete trouwhuisstijl ontwerpen wij binnen 6 werkdagen.

Handgeschreven kaarten

Uniek is de mogelijkheid om handgeschreven trouwkaarten, extrakaartjes, menukaarten of alle drukwerk voor de bruiloft bij ons te bestellen. Na overleg en goedkeuring wordt de handgeschreven tekst gedigitaliseerd en in een kaart in jullie account op onze website gezet. Daarna kun je een proefdruk bestellen voor 1 euro. De handgeschreven kaarten maken wij binnen 5 werkdagen. De kosten voor een trouwkaart zijn €125,-. Een extra kaartje of menukaart schrijven we voor €69,-. Kies voor een totaal pakket van €250,- waarvoor we 4 kaarten voor jullie met de hand schrijven.

Handgeschreven enveloppen

Jullie zoeken handgeschreven enveloppen. Deze kunnen wij leveren voor €2,95 per stuk. Dit is exclusief de kosten voor de envelop. We nemen contact met je op over de kleur van de envelop en de lijst met adressen. Handgeschreven enveloppen hebben een levertijd van 7 werkdag.

...een ander leuk idee

Misschien wil je een ontwerp van een poster, een liturgieboekje of voor een welkomstbord. Je kunt het zo gek niet verzinnen, we kunnen het voor je ontwerpen. Helaas niet alles drukken maar daar vinden we wel een oplossing voor. Laat ons jouw leuke idee weten. In overleg bepalen we van te voren de kosten.  


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: