Stijlvolle Trouwkaarten > Bijpassende brief bij trouwkaart

Maak een bijpassende brief bij de trouwkaart

Handige kaartjes om extra bij de trouwkaaart toe te voegen. Kaartje om specifiek uit te nodigen voor een dagdeel of met extra informatie. Staat van jullie trouwkaart hieronder niet een ontwerp dan maken we deze GRATIS voor jullie op maat binnen 2 werkdagen. Neem contact met ons op.

0 kaartjes
    Verbergen
Omhoog
Bekijk de  resultaten
 

Mooie brief in de stijl van je trouwkaart

Veel bruidsparen kiezen ervoor om een brief of extra kaartje bij de trouwkaart mee te sturen. Zo kun je zelf extra informatie kwijt of je ceremoniemeester kan je gasten informeren wat jullie wensen zijn (én wat voor leuke dingen er zijn bedacht voor jullie). Het mooiste is het natuurlijk als de bijgevoegde brief in dezelfde stijl is als de trouwkaart: het zit tenslotte in dezelfde envelop. Als je jouw trouwkaart hebt gevonden, vind je hier de ontwerpen voor de brief in dezelfde stijl. Bestel een proefdruk van je kaart en de voorbeeldbrief voor maar €1. Zo zie je meteen hoe de trouwkaart met extra brief er in het echt uitzien.

Extra kaartje dat matcht met je trouwkaart

Brieven en informatiekaartjes die passen bij de klassieke trouwkaarten vind je in de categorie klassieke brieven bij de trouwkaart. Kies je voor een trouwkaart in de categorie 'bijzondere trouwkaarten', dan vind je in de categorie bijzondere brieven bij de trouwkaart het kaartje dat matcht. Een herhaling van het logo op de brief bij de trouwkaart kun je vinden op de pagina brieven bij de trouwkaart met logo. Een persoonlijke foto gebruiken voor de brief bij de trouwkaart kan in de categorie brief bij trouwkaart met foto. Zelf een brief of informatiekaartje bij de trouwkaart ontwerpen, doe je door een keuze te maken op de pagina brief bij trouwkaart ontwerpen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: