Stijlvolle Trouwkaarten > Bijpassend kaartje bij trouwkaart

Maak een bijpassend kaartje bij de trouwkaart

Handige kaartjes om extra bij de trouwkaart toe te voegen. Kaartjes om specifiek mensen uit te nodigen voor een dagdeel, of met extra informatie. Deze kaartjes zijn er in dezelfde kwaliteit en formaten als de trouwkaarten. Staat van jullie trouwkaart hieronder niet een ontwerp? Dan maken we deze GRATIS voor jullie op maat. Neem contact met ons op.

0 kaartjes

Mooi informatiekaartje in de stijl van je trouwkaart

Veel bruidsparen kiezen ervoor om een brief of extra kaartje bij de trouwkaart mee te sturen. Zo kun je zelf extra informatie kwijt of je ceremoniemeester kan je gasten informeren wat jullie wensen zijn (én wat voor leuke dingen er zijn bedacht voor jullie). Het mooiste is het natuurlijk als de bijgevoegde brief in dezelfde stijl is als de trouwkaart: het zit tenslotte in dezelfde envelop. Als je jouw trouwkaart hebt gevonden, vind je hier de ontwerpen voor de brief in dezelfde stijl. Bestel een proefdruk van je kaart voor maar €1. Zo zie je meteen hoe de trouwkaart met extra brief er in het echt uitzien.

Tips voor extra informatiekaartje bij trouwkaart

We adviseren om het extra kaartje op hetzelfde papiersoort als de trouwkaart te bestellen. Het informatiekaartje kun je beter op een kleiner formaat laten afdrukken dan de trouwkaart. Dus bij een dubbele trouwkaart van 15 bij 15 cm bestel je een informatiekaartje van 13 bij 13 cm. De kaart van 15 bij 15 cm past namelijk niet exact in de dubbele kaart. 

Jullie graag volledig zijn op het informatiekaartje. Daarom is het verstandig om goed na te denken over de inhoud van het kaartje. Maak per gast een lijst met informatie die hij/zijn moet weten. Staat deze op de trouwkaart of moet deze op het informatiekaartje worden vermeld. We hebben voor jullie een artikel geschreven met daarin 8 vragen over de inhoud van de tekst op de trouwkaart.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: