Stijlvolle Trouwkaarten > RSVP kaartjes

RSVP kaartjes bij de trouwkaart

Voeg bij de trouwkaart een RSVP kaartje als jullie willen weten wie er wel of niet aanwezig kunnen zijn op jullie trouwdag. De kaartjes hebben dezelfde stijl en kwaliteit als de trouwkaarten. Is van jullie trouwkaart geen bijpassend RSVP kaartje? Laat het ons weten, want dan maken we die gratis op maat.

0 kaartjes

Betekenis van RSVP

De afkorting RSVP is Frans en staat voor répondez s'il vous plaît: antwoord alstublieft. Je vraagt aan de genodigde(n) om een reactie te geven. Vaak vraag je of de aanwezigheid of afwezigheid gemeld kan worden. Je kunt ook andere informatie vragen in een RSVP kaartje. Lees hier meer over de betekenis van RSVP. Kies een RSVP kaartje dat past bij jullie trouwkaart.

Stijlvolle RSVP kaartjes ontwerpen en bestellen

Hier vind je de mooiste kaartjes om als RSVP kaartje mee te sturen met je trouwkaart. Zo kunnen genodigden laten weten of ze op jouw bruiloft aanwezig zijn. Om je te helpen, hebben we al een reeks ontwerpen gemaakt. Deze kun je eenvoudig aanpassen, precies zoals jij wilt! Pas bijvoorbeeld het lettertype aan of verander de vraag op het kaartje. Wil je helemaal zelf je kaartje ontwerpen en dit af laten drukken? Ook dat kan; ga dan naar de pagina 'Zelf je RSVP kaartje ontwerpen'. Twijfel je over zo'n RSVP kaartje? We zetten alle voor- en nadelen van het RSVP kaartje voor je op een rijtje.

Envelopkleuren en papiersoorten

Op Stijlvolle Trouwkaarten heb je alles zelf in de hand. Je kunt zelf kiezen welk formaat je trouwkaart of RSVP kaartje wordt, op welke papiersoort de kaart gedrukt wordt en in welke kleur envelop je trouwkaart verzonden wordt. Als je je kaart helemaal naar je zin heb gemaakt, kun je daarna een proefdruk bestellen. We sturen je dan een proefsetje met voorbeelden van alle papiersoorten en de 20+ envelopkleuren. Ook ontvang je dan natuurlijk jouw zelfontworpen kaart op de deurmat. Zo kun je zien of alles naar je zin is. En heb je vragen, neem dan contact op. We helpen je graag!

Voorkom fouten met RSVP kaartjes

Niemand wil fouten maken in de uitnodigingen voor een bruiloft maar ook niet met het kleiner RSVP kaartje dat bijgevoegd wordt. Daarom hebben we in blogs over RSVP kaartjes. Hier lees je over de meest gemaakte fouten met reactie kaartjes. Over de voordelen en nadelen maar ook leuke ideeen lees je hier.

 

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: