Stijlvolle Trouwkaarten > Samenwerken met Stijlvolle Trouwkaarten

Samenwerken met Stijlvolle Trouwkaarten

Zouden jouw klanten de kaarten van Stijlvolle Trouwkaarten kunnnen waarderen en willlen bestellen? Wil je samenwerken met een betrouwbare partij voor het leveren van drukwerk voor de bruiloft? Goede samenwekingen zijn voor ons erg belangrijk. Zo versterken we elkaar en leveren we goede service aan de klant, jouw bruidspaar. We werken graag met jou samen.

Omdat we het waarderen dat je met ons wilt samenwerken, willen we jou ook een voordeel geven. 
Je kunt gebruik maken van onze commissie regeling van 10%.

Hoe werkt het?

Deze 10% commissie wordt berekend over de bestelde kaarten, dus niet de extra's zoals onder andere de enveloppen.
Het is mogelijk om je bruidspaar ook een voordeel te geven. Hun ontvangen maximaal 5% korting. De overige 5% is voor jou.
Je mag zelf weten hoe je de regeling toepast. Dus 5% voor het bruidspaar en 5% voor jezelf of 10% voordeel voor jezelf.

Om te zorgen dat de korting verkregen wordt, ontvang je na aanmelding 2 unieke kortingscodes. Een voor 5% korting en 1 voor 10% korting.
Tijdens het bestellen van de kaarten kan het bruidspaar de kortingscode van 5% korting gebruiken en direct hun voordeel ontvangen.
Kies je er voor om de 10% zelf te ontvangen, dan berekenen we de commissie aan het eind van het jaar. Hiervoor ontvangen we graag de mailadressen van de bruidsparen waarvan je weet dat ze bij Stijlvolle Trouwkaarten hebben besteld. Wij zoeken de orderwaarde van deze klanten op en laten je weten voor welk bedrag je Stijlvolle Trouwkaarten een factuur mag sturen. Dit kan soms aardig oplopen!

Kaarten zelf bestellen

De kortingscode van 10% mag je ook gebruiken voor eigen gebruik. Heb je kaarten nodig voor een feestje thuis? Kerstkaarten versturen? Bestel dan onze mooie kaarten met de 10% kortingscode. Deze kortingscode voer je in tijdens het bestelproces. 

Samenwerken en kortingscode ontvangen?

Vul het aanvraagformulier in en je ontvangt zo spoedigmogelijk de unieke kortingscode. 

Andere manier van samenwerken*

Wil je op een andere manier samenwerken met Stijlvolle Trouwkaarten? Jo-Anne staat altijd open voor leuke ideeën en mooie samenwerkingen. Je mag je idee mailen naar info@stijlvolletrouwkaarten.nl. Misschien kunnen we iets moois in de toekomst voor elkaar betekenen.

* We plaatsen geen artikelen van andere bedrijven op ons eigen blog.