Stijlvolle Trouwkaarten > Antwoorden op vragen over kaarten

Antwoord op jouw vraag over onze kaarten

Wij proberen een zo gebruiksvriendelijke site te maken voor jou. Misschien heb je toch een vraag waar je snel antwoord op wilt hebben. Staat het antwoord op jouw vraag hieronder er niet bij, neem dan contact op. We helpen je graag!

Prijzen

Waar vind ik de prijzen van de kaart?  

Op de productpagina van elke kaart - als je een kaart hebt aangeklikt - kun je alle informatie vinden. Met de prijzencalculator kun je de juiste prijs berekenen. De prijs wordt bepaald door het formaat, papiersoort, bedrukking en de oplage. Lees meer over de prijzen.

Wat kost een proefdruk?  
Proefdruk standaard collectie

De eerste proefdruk kost €1,- per stuk. Voor de volgende proefdruk(ken) betaal je de stuksprijs. Bij een proefdruk ontvang je een echt kaartje op het formaat en papiersoort dat je hebt gekozen. Kies hierbij ook een kleur envelop die jullie mooi lijkt. We rekenen geen verzendkosten voor het versturen van proefdrukken. Natuurlijk mag je meer proefdrukken bestellen, de prijs is conform een losse kaart.

Proefdruk exclusieve collectie

De eerste proefdruk van een kaart met folie, van hout, van karton of met luxe afwerking kost €2,50. Voor de volgende proefdruk(ken) betaal je de stuksprijs. Je mag meerdere proefdrukken bestellen, de prijs is conform een losse kaart. We rekenen geen verzendkosten voor het versturen van de proefdruk.

Wat kosten de kaarten?  

Op de productpagina van elke kaart - als je een kaart hebt aangeklikt - kun je alle informatie over je kaart vinden. Met de prijzencalculator kun je de juiste prijs berekenen. De prijs is gebaseerd op het formaat, papiersoort, bedrukking en de oplage.

Betaal ik verzendkosten?  
Bestellingen naar Nederland, België & Duitsland

De proefdruk versturen we zonder verzendkosten. Voor het versturen van je bestelling betaal je €3,95/€4,95 verzendkosten.

Woon je in het buitenland en wil je een proefdruk of de oplage bestellen?

Bij verzending buiten Nederland, België en Duitsland, rekenen we €14,95 verzendkosten. We leveren in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden.

Kunnen jullie een offerte maken?  

Wij kunnen geen offerte maken omdat te veel factoren bepalend zijn voor de prijs die je nu waarschijnlijk nog niet weet. We adviseren je om gebruik te maken van de prijzencalculator. De prijzencalculator vind je op de productpagina door op een kaart te klikken. De prijs wordt bepaald door de factoren: aantallen, formaat, papiersoort en envelop.

Is het mogelijk een factuur van mijn bestelling te ontvangen?  

Een factuur kun je vinden op de website als je bent ingelogd en in je account gaat naar MIJN BESTELLINGEN. Bij de bestelde kaarten staat een PDF icoontje. Door hier op te klikken wordt de factuur gedownload.

Kan ik een PDF van mijn kaart krijgen?  

We vinden het leuk als het ontwerp van jullie drukwerk terug komt op alle details op de bruiloft. Voor alle andere zaken die geen drukwerk betreft, mag je een PDf van de kaart bij ons vragen. Deze kan gebruikt worden voor fotohokjes, afbeelding op gebakjes of in het fotoalbum. Bij een bestelling van meer dan 50 kaarten is dit een gratis service.

Kan ik korting krijgen?  

Je kunt een proefdruk voor €1,-/€2,50 bestellen. De prijs voor het drukwerk wordt bepaald aan de hand van stapelkorting, hierin is de korting al verwerkt. Hoe meer kaarten je bestelt, hoe lager de prijs per stuk. Het formaat en de papiersoort zijn van invloed op de prijs. Bereken de prijs van jouw kaartje op de productpagina van de kaart.

Zijn postzegels bij de bestelling inbegrepen?  

Nee, die zijn niet inbegrepen. De kaarten worden naar je thuis gestuurd. Je mag zelf de adressen schrijven en voorzien van een postzegel. We bieden wel de mogelijkheid om de kaarten direct naar familie en vrienden te versturen. Lees hier meer over.

Hoeveel postzegels moeten er op mijn kaart?  

Weeg thuis de proefdruk met de envelop om de juiste waarde van de postzegel te bepalen. Op de website van PostNL  kun je precies zien hoeveel postzegels op je envelop moeten. Let op: voor bpost geldt dat vierkante kaarten met 2 postzegels verstuurd moeten worden. Kijk ook op onze informatiepagina voor klanten uit België.

Bestellen van kaarten en extra producten

Tot hoe laat kan ik mijn kaarten bestellen?  

Alle kaarten uit de standaard collectie voor 18.00 uur besteld worden dezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. De kaarten uit de exclusieve collectie voor 18.00 uur besteld, worden na 2 werkdagen aangeboden bij de postbezorgers.

Ik woon in het buiteland. Kan ik dan ook bestellen?  

Ja, dat kan uiteraard. We leveren in de volgende landen: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Verenigd Koninkrijk en Zweden. Voor levering naar Noorwegen of Zwitserland geldt een andere regeling, graag contact met ons opnemen voor de mogelijkheden. Bij verzending van proefdrukken en bestellingen tot € 25, buiten Nederland en België, rekenen we €14,95 verzendkosten.

Ik heb een bestelling geplaatst, maar wil nog iets veranderen aan de bestelling, kan dat nog?  

We raden je aan ons altijd direct te bellen op 085-743 0766, als je nog iets wilt veranderen aan je bestelling. Orders gaan bijna direct in productie om de snelle levertijd te garanderen. Wij kunnen wel voor je kijken of we je bestelling nog kunnen annuleren. We zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 09.00 - 21.00 uur.

Waar kan ik mijn opgeslagen kaarten terug vinden?  

Log eerst in op de website met je mailadres en wachtwoord. Ga daarna naar ACCOUNT en kies voor EIGEN COLLECTIE. Je ziet hier je opgeslagen kaarten staan. Klik op de kaart die je wilt bewerken en kies daarna voor BEWERKEN. Je bent dan weer in de kaartopmaker om aanpassingen te doen. Heb je de proefdruk niet opgeslagen? Lees dan het antwoord bij de volgende vraag.

Ik heb mijn proefdruk niet opgeslagen, hoe kan ik mijn proefdruk terugzien?  

Geen probleem! Maak zelf een account aan en stuur ons een mailtje met het e-mailadres van het account en het ordernummer van de proefdruk. We zullen de proefdruk in je EIGEN COLLECTIE plaatsen.

Verzending en levering

Betaal ik verzendkosten? 

Bij Stijlvolle Trouwkaarten betaal je €3,95/€4,95 verzendkosten. Dit geldt voor alle bestellingen voor Nederland, België en Duitsland. De verzendkosten voor een proefdruk zijn gratis. Voor directe verzending naar jouw geadresseerde gelden andere tarieven. Verzending buiten Nederland, België en Duitsland heeft een toeslag van €14,95. Wil je jouw bestelling in Noorwegen of Zwitserland laten bezorgen, neem dan contact met ons op voor de kosten.

Wat is de levertijd?  
Proefdruk standaard collectie

De proefdruk wordt per brievenbuspost naar je verzonden. Dit duurt in Nederland ongeveer 1-2 werkdagen. Briefpost is niet voorzien van een Track&Trace.

Proefdruk exclusieve collectie

Kaarten met folie, luxe afwerking of gemaakt van hout of karton hebben een langere productietijd. Briefpost is niet voorzien van een Track&Trace. Dit betekent dat je je bestelling uiterlijk tot 4 werkdagen na besteldatum kunt verwachten.

Bestelling meer dan 20 stuks standaard collectie

Kaarten zonder folie, hout, karton of luxe afwerking besteld op maandag tot en met vrijdag voor 18.00 uur worden dezelfde dag gedrukt en verstuurt. Kaarten besteld op vrijdag na 18.00 uur en voor zondag 18.00 uur worden zondag gedrukt en verzonden. Dat betekent dat je pakket meestal de volgende dag wordt geleverd. Uiterlijk zijn de kaarten twee dagen onderweg met PostNL. Je ontvangt een Track&Tace zodat je je pakket kunt volgen.

Bestelling meer dan 20 stuks exclusieve collectie

Kaarten met extra bewerkingen zoals folie, hout, karton of lintjes hebben een langere productietijd. Je ontvangt na 2 - 3 werkdagen de Track&Trace. Levertijd is 3 - 5 werkdagen.

Bestelling minder dan 20 stuks

Voor bestellingen van minder dan 20 kaarten uit de standaard collectie of exclusieve collectie gelden dezelfde levertijden als een proefdruk zoals hierboven beschreven. Deze kaarten worden per birevenbuspost verzonden.

Ik woon in België, geld daar een speciale levertijd voor? 

Ben je een klant uit België, dan zijn de levertijden net ietsjes langer.

Proefbestellingen en bestellingen met minder dan 20 kaarten

Proefbestellingen en bestellingen met minder dan 20 kaarten worden in België binnen 7 dagen geleverd. Wanneer je de bestelling vóór 18.00 uur doet, worden de kaarten (met uitzondering van foliekaarten en houten of kartonnen kaarten) dezelfde dag nog gedrukt en verzonden. Dat houdt in dat we de bestelling aan PostNL geven. In België wordt dit overgedragen aan bpost die de bestelling binnen 7 dagen bij je aflevert. Proefdrukken met folie, hout, karton of luxe afwerking worden binnen 9 werkdagen geleverd.

Bestellingen met meer dan 20 kaarten

Bestel je meer dan 20 kaarten, dan gaat je bestelling met de pakketpost mee. Voor 18.00 uur besteld is dezelfde dag nog gedrukt en aan PostNL geleverd (met uitzondering van foliekaarten en houten of kartonnen kaarten). PostNL bezorgd het pakket zelf op het door jouw opgegeven adres. Voor foliekaarten en kaarten met een luxe afwerking duurt het gemiddeld een werkdag langer.

Kan ik mijn bestelling retour sturen?  
Retour van standaardproducten

De meeste producten op Stijlvolle Trouwkaarten zijn speciaal voor jullie op maat gemaakt. Dit wil zeggen dat iedere bestelling speciaal voor jullie wordt gemaakt. Maatwerk producten zijn wettelijk uitgesloten van het herroepingsrecht. Voor een aantal producten op Stijlvolle Trouwkaarten geldt dat het geen maatwerk producten zijn zoals houten elementjes, strikjes, touw, lakzegels en pocketfolds. Het herroepingsrecht verstrijkt 14 dagen nadat onze producten bij jou zijn bezorgd. Binnen deze 14 dagen mag je de producten zonder opgaaf van reden retour zenden. Graag ontvangen wij voordat je je bestelling retour zend een mailtje op info@stijlvolletrouwkaarten.nl waarin je je herroeping aanmeldt.

Retour van maatwerk

De meeste bestellingen op Stijlvolletrouwkaarten.nl zijn maatwerk, elke bestelde kaart wordt speciaal voor jouw gedrukt. Het herroepingsrecht is daarom niet van toepassing op deze bestellingen. Stijlvolle Trouwkaarten garandeert echter een 100% klanttevredenheid op al haar diensten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat jij als klant tevreden bent. Ben je onverhoopt ontevreden? Neem dan gauw contact met ons op want we helpen je graag om een oplossing te vinden. Bekijk meer informatie over onze garantie.

Kan ik mijn kaarten rechtstreeks verzenden?  

Ja, wij kunnen je kaarten rechtstreeks voor je verzenden. Kijk voor meer informatie op onze direct verzenden pagina.

Wat doet de bezorger met m'n pakket als ik niet thuis ben?  

Bezorging wordt door PostNL gedaan. Bij afwezigheid leveren ze het pakket bij de buren af, óf ze doen de volgende dag een nieuwe afleverpoging. Lukt de tweede afleverpoging ook niet, dan is de kans groot dat het pakket bij een afhaallocatie wordt afgeleverd. Dit kun je via de traceercode zien. Heb je geen traceercode of is het pakket kwijt, bel ons dan gerust, dan gaan wij er achteraan

Mijn kaarten zijn niet op tijd geleverd, wat nu?  

Voor de verzending maken wij gebruik van PostNL in Nederland en bpost in België. Als je jouw kaarten op tijd besteld hebt, maar niet binnen de verwachte levertijd hebt ontvangen, laat dit ons direct weten via het contactformulier of bel ons even via telefoonnummer 085-743 0766. Wij gaan dan gelijk achter je pakketje aan om ervoor te zorgen dat je het alsnog zo snel mogelijk in huis hebt.

Enveloppen

Kan ik mijn enveloppen vooraf bestellen? 

Dat kan! De enveloppen kun je makkelijk vooraf bestellen via deze link.

Welke envelop zit er bij de kaart? 

Er zit niet standaard een envelop bij de kaarten. Je kunt bij de kaarten kiezen uit een 20+ verschillende kleuren. Bij je eerste proefdruk ontvang je een proefsetje waarin kleine samples zitten van alle kleuren enveloppen. Dit maakt het kiezen van de envelopkleur makkelijk.

Verkopen jullie sluitzegels? 

Jazeker, je kunt sluitzegels uit onze collectie bestellen of onze exclusieve lakzegels.

Kan ik een eigen sluitzegel (laten) maken? 

Je kunt bij ons voor €17,95 per vel à 25 stuks eigen sluitzegels laten maken. Je vertelt ons jouw wensen en wij maken de sluitzegels voor jou. Per extra vel betaal je € 5,95.

Is een pocketfold een envelop? 

Een pocketfold is een luxe omslag voor huwelijksuitnodigingen. De pocketfold wordt verstuurd in een grotere envelop om beschadiging in de post te voorkomen. Lees meer antwoorden op vragen over pocketfolds.

Heb je nog tips om een envelop netjes te schrijven? 

We hebben blogs geschreven over het mooi versturen van kaarten en het schrijven van de adressen. Alle regels en etiquette voor het schrijven van de adressen hebben we ook voor je op een rijtje gezet.

Inloggen/account

Het lukt me niet om in te loggen, kunnen jullie me helpen? 

Dat is vervelend! Onze tip is om het e-mailadres letter voor letter in te voeren, let erop dat er geen spaties getypt zijn. Zo voorkom je dat er bij het kopiëren en plakken per ongeluk een spatie voor of achter het mailadres staat. Lukt het nou nog niet? Neem dan contact met ons op, dan maken wij een nieuw wachtwoord voor je aan..

Ik heb een bestelling geplaatst zonder account, hoe kan ik min kaart terug vinden? 

Maak eerst zelf een account aan en stuur ons daarna een mailtje met het e-mailadres van het account en het ordernummer van de kaart. We zullen de kaart(en) in je EIGEN COLLECTIE plaatsen zodat je zelf verder kunt werken aan de kaart(en).

Extra producten

Verkopen jullie sluitzegels? 

We hebben een collectie met sluitzegels. De sluitzegels hebben een diameter van 35 mm, per vel van 25 stuks voor €5,95 (met folie) of €5,50 voor de overige sluitzegels..Willen jullie een ontwerp op maat? Voor €17,95 maken we een ontwerp voor jullie. Neem contact met ons op voor een ontwerp op maat..

Wat zijn pocketfolds? 

Pocketfold trouwkaarten zijn luxe trouwkaarten verzonden in pocketfold enveloppen. De pocketfold envelop zorgt voor een exclusieve uitstraling. Elke pocketfold kan uniek ontworpen worden door jou. Door de keuze van kleur(en), afbeeldingen en positionering van de teksten maak je altijd een originele trouwkaart. Je bestelt een pocketfold los en daarna vul je het met kaarten naar keus. Om de pocketfold gaat nog een envelop om het per post te versturen.

Zitten houten vormpjes bij de kaart inbregrepen? 

De houten vormpjes worden niet standaard meegeleverd bij een proefsetje of de eindbestelling. Je vindt de houten vormpjes als je het bestelproces doorloopt. Je bestelt de vormpjes per zakje van 25 stuks. Eén zakje kost € 6,25. De houten vormpjes hebben een handige plakstrip op de achterkant zodat deze makkelijk kunt opplakken. De hartjes zijn op hun breedst 1 cm en de sterretjes 1,5 cm. Tip: Als je een proefdruk bestelt, bestel er dan ook een samplesetje 'houten vormpjes' bij voor slechts €1,95.

Verkopen jullie touwtjes? 

We hebben 3 verschillende soorten touw: dun jute, goud-wit baker's twine en jute. De bosjes bevatten 25 meter touw en kosten €2,95 per stuk. Bestel bij je trouwkaart een van deze touwtjes om de kaart helemaal af te maken. Leuk om omheen te strikken, maar ook om onze DIY labeltjes of kleine kaartjes aan vast te maken.

Kan ik de stijl van onze kaart een welkomstbord laten maken? 

Ja zeker! Wij kunnen je trouwkaart omzetten naar een poster/bord. Je kunt daarna zelf het ontwerp afmaken. Een poster bestel je via de website en een bord bestel je via de mail. Hier lees je meer over onze bruiloftsborden. Stuur ons een mailtje als een ontwerp voor een bord in je EIGEN COLLECTIE wilt hebben.

Is een standaard bij een bruiloftsbord inbregrepen? 

Een standaard wordt niet meegeleverd bij een bruiloftsbord. Het presenteren van de poster of het bord bord wordt op elke bruiloft op een andere manier gedaan.

Zitten lakzegels bij de kaart inbegrepen? 

De lakzegels worden niet standaard meegeleverd bij een proefdruk of de eindbestelling van een kaart met lakzegel. Je vindt de lakzegels als je het bestelproces doorloopt. Dus tijdens het bestellen van kaarten kun je lakzegels bestellen. Hier lees je meer over onze lakzegels.

Hoe gebruik je lakzegels? 

Lakzegels hebben een handige plakstrip op de achterkant en maakt het mogelijk om de envelop of pocketfolds stevig dicht te plakken of een kaart mee te versieren. De doorsnee van onze lakzegels is 3 centimeter en kunnen per 25 stuks besteld worden voor €24,95. Je hebt keuze tussen brons en goud.

Ontwerpen van de kaart

Hoe maak ik een kopie van de kaart?  

Als je in de kaartopmaker bent kun je een kopie van je kaart maken. Handig om de kaart aan te passen voor bijvoorbeeld de receptiegasten. Kun je het niet vinden? Neem dan contact met ons op. TIP van Jo-Anne: zorg eerst dat de basiskaart helemaal goed is en bestel een proefdruk. Als deze kaart helemaal goed is kun je een kopie maken en de teksten aanpassen. Zo voorkom je dat je kleine aanpassingen in meerdere kaarten moet maken.

Ik wil goudfolie op mijn trouwkaart. Kan dat? 

Zeker, op elke kaart kun je zelf folie toevoegen (uitgezonder kaarten van hout, kraft of karton).

Ik wil het vorm van de kaart aanpassen, kan ik dat zelf?  

Daar heb je onze hulp bij nodig! Wij passen het formaat gratis voor jullie aan. Stuur een mailtje met je vraag naar ons. Om je snel te kunnen helpen hebben nodig: het mailadres van je account (mocht je vanaf een ander mailadres ons mailen), de naam van je kaart in je eigen collectie en het formaat dat je wenst. Daarna gaan wij zo snel mogelijk aan de slag om je kaart aan te passen.

Kan mijn kaart op hout, kraft of karton gedrukt worden?  

Ja, de meeste trouwkaarten kunnen ook op hout, kraft of karton gedrukt worden. Neem contact hiervoor met ons op.

Kan het logo van Stijlvolle Trouwkaarten van mijn kaart af? 

Elke kaart heeft automatisch ons logo achterop de kaart staan. Wij zijn trots op de kwaliteit van onze kaarten en de service die we bieden en willen daarom onze naam aan de kaarten verbinden. We kunnen wel met je meekijken naar de positie en kleur van het logo. Stuur ons een mailtje en we passen het logo aan zodat jullie tevreden zijn en ons logo wel gedrukt wordt.

Hoe voeg ik een eigen afbeeldingen of foto's toe? 

Open de kaart waar je de afbeelding op wilt plaatsen in de kaartopmaker. Kies op desktop aan de rechterkant voor AFBEELDINGEN EN VERSIERINGEN. Daarna kies je voor UPLOAD EEN EIGEN AFBEELDING. Kies een foto/afbeelding op je eigen computer uit. Op je mobiel of tablet klik je in de kaartopmaker op het PLUSJE en daarna voor UPLOAD AFBEELDING. Staat er al een afbeelding op het voorbeeld? Dan kun je het icoontje op de foto aanklikken en direct een afbeelding/foto op je computer selecteren. We hebben ook een handig filmpje voor je gemaakt met uitleg. Heb je hulp nodig bij het toevoegen van een afbeelding of foto? Neem dan contact met ons op.

Kan ik ook een ander lettertype gebruiken dan op de voorbeeldkaart? 

Zeker! We vinden het juist fijn als je een lettertype kiest die jullie mooi vinden. We hebben een lange lijst met lettertypes uitgekozen die per stijl bij elkaar staan. De lettertypes die wij hebben gekozen passen wel vaak het beste bij een ontwerpen, maar kies gerust een ander lettertype.

Hoe zorg ik dat alle teksten en afbeeldingen in het midden staan? 

Door het RASTERKNOPJE te gebruiken! Dit rasterknopje heeft als icoontje ruitjes. Deze kunt je op je computer of mobiel/tablet boven de kaart in de kaartopmaker vinden. Dit raster zet lijnen over de kaart heen zodat het makkelijker wordt om teksten en afbeeldingen op een lijn te zetten.

Kan ik een proefdruk aanvragen? 

We raden je zelfs aan om een proefdruk te bestellen! De proefdruk geeft je de mogelijkheid om thuis te kijken of je geen spelfouten hebt gemaakt, of je niet te groot of te kleine teksten hebt gemaakt etc. . De proefdruk ontvang je thuis op het formaat, papiersoort en met de kleur envelop die je gekozen hebt tijdens het bestellen.

Wat is het verschil tussen een goudlook en goudfolie? 

We hebben ontdekt dat als je de kleur verguld op een glimmend papiersoort drukt, dat je een goudlook krijgt. Dit is dus geen echte folie maar een kleur die een goud glans geeft. Dit hebben we ook gedaan met details waar we een glimmende afbeelding achter geplaatst hebben. Deze geven ook een goudlook.
Goudfolie is een echt dekkende laag folie die op de kaart ligt. Goudfolie hoort bij de exclusieve collectie en heeft een andere werkwijze en prijs.

Wil je geen extra kosten maken maar wel een mooie glans op jullie trouwkaart? Kies dan voor een trouwkaart met een goudlook uit de standaard collectie en laat deze afdrukken op Parelmoerpapier of Ivory Gold papier.

Ik kan bij een illustratie of tekst niet voor goudfolie kiezen, hoe kan dat? 

We hebben een speciale collectie gemaakt met folie. Als je op een andere kaart uit de standaard collectie een folie wilt hebben, dan mag je ons eerst even mailen. We zetten de kaart dan met folie in je EIGEN COLLECTIE klaar. Heb je al voor een kaart met folie gekozen? En wil je andere teksten of afbeeldingen met folie? Neem dan ook contact met ons op want dan passen we het voor je aan. TIP: altijd eerst ons mailen als je folie op de kaart hebt staan voordat je een proefdruk bestelt.

Trouwhuisstijl/bijpassende kaarten

Kan ik ook bijpassende kaartjes laten maken?  

Met liefde en gratis maken we bijpassende kaartjes bij de trouwkaart die jullie hebben gekozen. We hebben al van veel trouwkaarten bijpassende kaarten op de pagina met TROUWHUISSTIJLEN staan. Is er geen bijpassende Save the Date, extra kaartje of menukaart van jullie gekozen trouwkaart? Neem dan contact op!

Wat is een trouwhuisstijl?  

Een trouwhuisstijl is een huisstijl voor jullie bruiloft van verschillend drukwerk met hetzelfde ontwerp. Alle kaarten zijn net even anders maar matchen met elkaar. Zo krijg je een stijlvol geheel voor, op en na jullie trouwdag. Bekijk de verschillende trouwhuisstijlen.

Kan ik ook een extra informatiekaartje laten maken?  

Je hoeft niet te kiezen voor een complete trouwhuisstijl. We kunnen ook gratis en met liefde een extra informatiekaartje bij de trouwkaart maken. Laat ons weten bij welke kaart in je EIGEN COLLECTIE het kaartje moet passen. We maken een ontwerp voor je waar je zelf mee verder aan de slag kunt.