Stijlvolle Trouwkaarten > Klassieke trouwkaarten - Stijlvolle Trouwkaarten

Klassieke trouwkaarten - stijlvol & chic

Klassieke trouwkaarten hebben wij bij Stijlvolle Trouwkaarten in diverse stijlvolle designs. Wat dacht je van chique wit, klassieke trouwkaarten met foto of trouwkaarten met bloemen? Bekijk snel onze collectie en bestel gratis een echte proefdruk. Bekijk ook de collecties:   Romantisch   |   Vintage   |   Typografie

0 kaartjes

Liever een andere stijl? Bekijk de collectie Romantisch | Modern | Typografie
Of ga naar alle trouwkaarten


Klassiek

klas·siek (bijvoeglijk naamwoord)

1 behorend tot de Griekse of Romeinse oudheid
2 uit vroeger tijden stammend en toch niet verouderd: klassieke muziek
3 voorbeeldig in zijn soort: een klassiek voorbeeld

Eigenlijk passen deze definities niet bij onze trouwkaarten. Onze klassieke trouwkaarten zijn niet ontworpen door de Grieken en ook niet door de Romeinen. Ook bevatten ze geen klassieke muziek. Onze klassieke trouwkaarten zijn ontworpen naar de definitie van onze designers en inzicht van Jo-Anne, het creatieve brein achter Stijlvolle Trouwkaarten. Wat de exacte definitie van Klassieke Trouwkaarten ook is, een ding is zeker. Onze collectie Klassieke Trouwkaarten zijn met veel liefde en aandacht ontworpen.

Klassieke trouwkaart teksten

De tekst is functioneel op de kaart. Het moet een uitnodiging zijn om te komen, maar daarnaast ook praktische informatie bevatten. Niet alle huwelijken vinden meer plaats in de kerk. En als het teksten met gelovige betrekking heeft kan het op de traditionele of moderne manier beschreven zijn. Een receptie is niet meer vanzelfspreken, maar heeft wel een eigen tekst op de kaart nodig voor gasten die enkel hierbij uitgenodigd zijn. Stijlvolle Trouwkaarten heeft een pagina met voorbeeldteksten voor op de trouwkaart gemaakt.

Klassieke muziek

Hebben jullie al nagedacht over wat voor soort muziek jullie tijdens jullie bruiloft willen? Kiezen jullie voor een DJ die muziek gaat draaien of vinden jullie een live band sfeervoller? Veel bruidsparen hebben nagedacht over de muziek tijdens het feest, maar niet tijdens de ceremonie of kerkdienst.

Jo-Anne naast het creatieve brein achter Stijlvolle Trouwkaarten is, is ook jarenlang professioneel ceremoniemeester geweest. Zij geeft als tip om 3x een muziek moment in te lassen met bijvoorbeeld klassieke muziek. Tijdens het naar binnenlopen, als de gasten naar buiten lopen + tijdens het tekenen van de huwelijksakte. Muziek is m.n. belangrijk tijdens tekenen omdat er dan vaak een stilte valt, die als ongemakkelijk ervaren kan worden, terwijl het eigenlijk een heel mooi moment is. Klassieke muziek vult die stilte op een stijlvolle manier op, zonder dat het afleid van het bijzondere moment.

Zelf Klassieke Trouwkaarten maken

Wil je liever zelf je Klassieke Trouwkaart ontwerpen? Geen probleem. Op onze ‘Zelf maken pagina' kun je zelf een formaat selecteren en opmaken met een van de vele ontwerpen uit onze beeldbank die je vindt in onze ontwerptool. Zo weet je zeker dan jullie over originele trouwkaarten beschikken die niemand anders heeft. Vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen graag!

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: