Stijlvolle Trouwkaarten > Alle prijzen op een rij van Stijlvolle Trouwkaarten

Hier vind je de prijzen van Stijlvolle Trouwkaarten

Met onze handige prijscalculator bereken je snel de juiste prijs. Let op, als je meerdere versies van een kaart bestelt (bijvoorbeeld voor daggasten, receptiegasten en feestgasten): de prijs wordt per versie berekend. De prijs is inclusief drukkosten, inclusief verzendkosten in NL/BE en inclusief BTW. Wij werken met staffelkorting. Dit betekent dat als je meer kaarten bestelt de prijs per kaart lager wordt. Minimale bestelling is 10 kaarten.

Prijscalculator

 

Categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs:

 

Bij Stijlvolle Trouwkaarten houden wij niet van onverwachte kosten. Daarom zijn al onze prijzen inclusief drukkosten en inclusief BTW. De verzendkosten zijn gratis bij het bestellen van proefdrukken en boven de €25,-.

We werken met staffelkorting. Dit houdt in dat de prijs per kaartje lager wordt bij een grotere oplage. De volgende staffels worden berekend: 1 kaartje, 10 tot 49 kaartjes, 50 tot 99 kaartjes, 100 tot 199 kaartjes en 200+ kaartjes

Proefdruk: 1e proefdruk GRATIS

Bij Stijlvolle Trouwkaarten krijg je de eerste proefdruk GRATIS met de code STIJLVOL! Daarna kun je nog 1 proefdruk voor €1,- bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook nog een proefsetje met alle papierkeuzes en envelopkleuren.

Prijzen enveloppen

Kleur envelop Formaat Per stuk
Witte enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm en 5x8cm € 0,25 p/st
Gekleurde enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm en 5x8cm € 0,25 p/st
Parelmoer, Goud en Zilver Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm en 5x8cm € 0,35 p/st

Bestel hier je enveloppen

Pocketfolds voor exclusieve trouwkaarten

Alle pocketfolds kosten €2,- per stuk. Een enkel exemplaar kan besteld worden om thuis te bekijken. 

Papiertoeslag: voor Parelmoer, Yvory Gold en Oud-Hollands

Onze luxe papiersoorten Parelmoer, Yvory Gold en Oud-Hollands zijn extra kostbaar. Daarom vragen we een toeslag voor deze papiersoorten. De toeslag verschilt van €0,10 voor een extra kaartje tot €0,40 voor een grote, dubbele, staande kaart. Bereken hier jouw totale kosten.

De bestelling van kaarten kunnen in een minimale oplafe van 10 stuks worden besteld. De prijs is inclusief BTW en inclusief drukkosten.  

De kosten voor de postzegels komen er ook nog bij. Postzegels kun je niet bij ons bestellen. We hebben wel een interessant artikel geschreven over postzegels.

Verzendkosten

Wij rekenen GEEN VERZENDKOSTEN in Nederland en België voor het versturen van de proefdrukken en bestellingen van kaarten boven de €25,-. Voor bestellingen onder de €25,- rekenen we €2,95 verzendkosten. Hier lees je meer over levertijd en bezorging in Nederland en België.

Proefdruk

De eerste 2 proefdrukken kosten €1,- per stuk. Als je de code STIJLVOL gebruikt, krijg je 1 proefdruk GRATIS. Bij een proefdruk ontvang je jouw kaart op het formaat en papiersoort dat jij hebt gekozen. Je kunt meerdere proefdrukken bestellen, de prijs is dan conform een losse kaart. Bij je eerste proefdruk ontvang je ook nog een proefsetje met alle papierkeuzes en envelopkleuren!

Papiersoorten

We hebben 2 standaard papiersoorten: Natuurkarton en Fotopapier. De andere luxere papiersoorten zijn Oud-Hollands, Papermoerpapier en Ivory Gold. Deze papiersoorten hebben een toeslag van tussen de 10 cent en 40 cent per kaart, afhankelijk van het formaat. Hier lees je meer over de papiersoorten.

 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: