Stijlvolle Trouwkaarten > Prijzen van kaarten en enveloppen - Stijlvolle Trouwkaarten

De prijzen van kaarten en enveloppen

Prijzen standaard collectie

Op de productpagina van jouw gekozen kaart kun je een handige calculator vinden. Hier bereken je de prijs van jullie kaarten. Let op: als je meerdere versies van een kaart bestelt (bijvoorbeeld voor daggasten, receptiegasten en feestgasten): de prijs wordt per versie berekend. De prijs is inclusief drukkosten, inclusief verzendkosten in NL/BE bij een bestelling >€25,- en inclusief BTW. We werken met staffelkorting. Dit houdt in dat de prijs per kaartje lager wordt bij een grotere oplage. De volgende staffels worden berekend: 1 kaartje, 10 tot 49 kaartjes, 50 tot 99 kaartjes, 100 tot 199 kaartjes en 200+ kaartjes. Minimale bestelling is 10 kaarten. Prijzen worden berekend naar formaat, papiersoort en gekozen kleur envelop.

Prijzen exclusieve collectie: met folie of luxe afwerking

Op de productpagina van jullie gekozen kaart met een foliedruk of luxe afwerking kun je een prijzencalculator vinden. De minamale oplage is 10 kaarten. Let op: als je meerdere versies van een kaart bestelt (bijvoorbeeld voor daggasten, receptiegasten en feestgasten): de prijs wordt per versie berekend. De prijs is inclusief drukkosten, inclusief verzendkosten in NL/BE bij een bestelling >€25,- en inclusief BTW. Wij werken met staffelkorting. Dit betekent dat als je meer kaarten bestelt de prijs per kaart lager wordt. Prijzen worden berekend naar formaat, papiersoort en gekozen kleur envelop.

Proefdruk standaard collectie: 1e proefdruk GRATIS

Je krijgt de eerste proefdruk uit de standaard collectie (zonder folie of luxe afwerking) GRATIS met de code STIJLVOL. De volgende proefdruk(ken) bestel je conform de stuksprijs. Je betaalt geen verzendkosten voor het versturen van de proefdruk. Bij de proefdruk krijg je ook nog een proefsetje met alle papierkeuzes en envelopkleuren.

Proefdruk exclusieve collectie: 1e proefdruk €1,50

Je krijgt de eerste proefdruk uit de exclusieve collectie (met folie of luxe afwerking) voor €1,50 met de code STIJLVOL. De volgende proefdruk(ken) bestel je conform de stuksprijs. Je betaalt geen verzendkosten voor het versturen van de proefdruk. Bij de proefdruk krijg je ook nog een proefsetje met alle envelopkleuren.

Papiertoeslag standaard collectie

We bieden meerdere papiersoorten aan. Onze luxe papiersoorten Parelmoer, Yvory Gold en Oud-Hollands zijn extra kostbaar. Daarom vragen we een toeslag voor deze papiersoorten. De toeslag verschilt van €0,10 voor een extra kaartje tot €0,40 voor een grote, dubbele, staande kaart. Bereken de prijs met de prijzencalculator op de productpagina van jouw kaart of in je eigen collectie als je de kaart hebt opgeslagen in je account.

Papiertoeslag exclusieve collectie

De kaarten met een folie kunnen op een 2 mooie paiersoorten besteld worden: Coated Karton en Linnen. Het papiersoort Linnen is een luxer papiersoort en heeft daardoor een papiertoeslag.
Onze kaarten met een luxe afwerking (met labels, lintjes etc) zijn niet te bestellen op andere papiersoorten. Bereken de prijs met de prijzencalculator op de productpagina van jouw kaart of in je eigen collectie als je de kaart hebt opgeslagen in je account. 

Alle prijzen op een rijtje:

Standaard collectie:
- 1e proefdruk: €1,- (gratis met code STIJLVOL)
- Meer proefdrukken: conform de stuksprijs
- Verzendkosten proefdruk: geen
- Verzendkosten bestelling: > €25,- geen verzendkosten
- Papiertoeslag: Parelmoer, Yvory Gold en Oud-Hollands
- Minimale bestelling: 10 kaarten

Exclusieve collectie: (met folie of luxe afwerking)
- 1e proefdruk: €2,50 (met code STIJLVOL €1,50)
- Meer proefdrukken: conform de stuksprijs
- Verzendkosten proefdruk: geen
- Verzendkosten bestelling: > €25,- geen verzendkosten
- Papiertoeslag: Linnen
- Minimale oplage: 10 kaarten

Prijzen enveloppen

Kleur envelop Formaat Per stuk
Witte enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm en 5x8cm € 0,25 p/st
Gekleurde enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm en 5x8cm € 0,30 p/st
Parelmoer, Goud en Zilver Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm en 5x8cm € 0,40 p/st
Luxe envelop met goudfolie inlay Alleen 14 bij 14 cm passend bij kaart 13 bij 13 cm € 0,60 p/st

Bestel je enveloppen

Prijzen extra's

- Pocketfolds: alle pocketfolds kosten €2,- per stuk.
- Sluitzegels: je betaald per vel van 25 stuks €5,95 (met goudfolie) of €5,50 voor de overige sluitzegels.
- Touwtjes: de bosjes bevatten 25 meter touw en kosten €2,95 per stuk.
- Houten vormpjes: je bestelt de vormpjes per zakje van 25 stuks. Eén zakje kost € 6,25.
- Bruiloftsborden: we bieden verschillende mogelijkheden aan tussen de €19,95 en €49,95.
- Lakzegels: je betaalt voor 25 lakzegels €24,95.

Heb je een vraag?

Heb je een vraag over het berekenen van de prijs? Neem contact met ons op want we helpen je graag. Je kunt je vraag mailen of bellen op werkdagen tussen 9.00 en 21.00 uur naar 085-7430766.

Ga terug naar de homepage of bekijk onze collectie trouwkaarten.