Stijlvolle Trouwkaarten > Prijzen van kaarten en enveloppen - Stijlvolle Trouwkaarten

Hier vind je de prijzen van Stijlvolle Trouwkaarten

Prijzen standaard kaarten

Op de productpagina van jouw gekozen kaart kun je een handige calculator vinden. Hier bereken je de prijs van jullie kaarten. Let op: als je meerdere versies van een kaart bestelt (bijvoorbeeld voor daggasten, receptiegasten en feestgasten): de prijs wordt per versie berekend. De prijs is inclusief drukkosten, inclusief verzendkosten in NL/BE bij een bestelling >€25,- en inclusief BTW. Wij werken met staffelkorting. Dit betekent dat als je meer kaarten bestelt de prijs per kaart lager wordt. Minimale bestelling is 10 kaarten. Prijzen worden berekend naar formaat, papiersoort en gekozen kleur envelop.

Bij Stijlvolle Trouwkaarten houden wij niet van onverwachte kosten. Daarom zijn al onze prijzen inclusief drukkosten en inclusief BTW. De verzendkosten zijn gratis bij het bestellen van proefdrukken en boven de €25,-.

We werken met staffelkorting. Dit houdt in dat de prijs per kaartje lager wordt bij een grotere oplage. De volgende staffels worden berekend: 1 kaartje, 10 tot 49 kaartjes, 50 tot 99 kaartjes, 100 tot 199 kaartjes en 200+ kaartjes.

Prijzen kaarten met goudfolie, zilverfolie of koperfolie

Op de productpagina van jullie gekozen kaart met een foliedruk kun je een prijzencalculator vinden. De minamale oplage is 10 kaarten. De eerste 2 proefdrukken van een kaart met folie kost €2,50 per stuk. De volgende kaart heeft de stuksprijs. De prijs is inclusief drukkosten, inclusief verzendkosten in NL/BE bij een bestelling >€25,- en inclusief BTW.

Proefdruk: 1e proefdruk GRATIS

Je krijgt de eerste proefdruk van een standaard kaart GRATIS met de code STIJLVOL! Daarna kun je nog 1 proefdruk voor €1,- bestellen. Bij de proefdruk krijg je ook nog een proefsetje met alle papierkeuzes en envelopkleuren. De eerste proefdruk met een folie (goud, zilver of koper) kost  €2,50. 

Prijzen enveloppen

Kleur envelop Formaat Per stuk
Witte enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm en 5x8cm € 0,25 p/st
Gekleurde enveloppen Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm en 5x8cm € 0,30 p/st
Parelmoer, Goud en Zilver Alle formaten, met uitzondering van 8x8cm en 5x8cm € 0,40 p/st
Luxe envelop met goudfolie inlay Alleen 14 bij 14 cm passend bij kaart 13 bij 13 cm € 0,60 p/st

Bestel hier je enveloppen

Pocketfolds voor exclusieve trouwkaarten

Alle pocketfolds kosten €2,- per stuk. Een enkel exemplaar kan besteld worden om thuis te bekijken. 

Papiertoeslag: voor Parelmoer, Yvory Gold en Oud-Hollands

Onze luxe papiersoorten Parelmoer, Yvory Gold en Oud-Hollands zijn extra kostbaar. Daarom vragen we een toeslag voor deze papiersoorten. De toeslag verschilt van €0,10 voor een extra kaartje tot €0,40 voor een grote, dubbele, staande kaart. Bereken hier jouw totale kosten.

De bestelling van kaarten kunnen in een minimale oplafe van 10 stuks worden besteld. De prijs is inclusief BTW en inclusief drukkosten.  

De kosten voor de postzegels komen er ook nog bij. Postzegels kun je niet bij ons bestellen. We hebben wel een interessant artikel geschreven over postzegels.

Verzendkosten

Wij rekenen GEEN VERZENDKOSTEN in Nederland en België voor het versturen van de proefdrukken en bestellingen van kaarten boven de €25,-. Voor bestellingen onder de €25,- rekenen we €2,95 verzendkosten. Hier lees je meer over levertijd en bezorging in Nederland en België.

Papiersoorten

We hebben 2 standaard papiersoorten: Natuurkarton en Fotopapier. De andere luxere papiersoorten zijn Oud-Hollands, Papermoerpapier en Ivory Gold. Deze papiersoorten hebben een toeslag van tussen de 10 cent en 40 cent per kaart, afhankelijk van het formaat. Hier lees je meer over de papiersoorten.

 

 

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: