Stijlvolle Trouwkaarten > Maak een proefdruk voor slechts €1 (eerste proefdruk GRATIS!)

Maak een proefdruk voor slechts €1 (1e GRATIS!)

Proefdruk van onze standaard kaarten

De eerste 2 proefdrukken kosten €1,- per stuk. Als je de code STIJLVOL gebruikt, krijg je de 1e proefdruk gratis. Bij een proefdruk ontvang je een echt kaartje op het formaat en papiersoort dat jij hebt gekozen. Kies hierbij ook een kleur envelop die jullie mooi lijkt. We rekenen geen verzendkosten. Natuurlijk mag je meerdere proefdrukken bestellen, de prijs is dan conform een losse kaart en kun je vinden op de productpagina.

* De gratis proefdruk is alleen mogelijk voor kaarten uit de standaard collectie.

Proefdruk van kaarten met folie

De eerste 2 proefdrukken met een foliedruk van goudfolie, zilverfolie of koperfolie kosten €2,50 per stuk. Gebruik je de code STIJLVOL dan krijg je een keer €1,- korting, dus betaal je €1,50 voor een proefdruk. Daarna betaal je voor een proefdruk de prijs conform een losse kaart. We rekenen geen verzendkosten voor het versturen van de proefdruk.

Wat krijg je nog meer?

Bij elke eerste proefdruk leveren we een proefsetje. In dit proefsetje zitten kleine kaartjes van de verschillende papiersoorten van onze standaard kaarten en kleurstalen van de enveloppen. Zo kun je makkelijk thuis een keuze maken voor het papiersoort en de envelopkleur. Let op: je ontvangt alleen bij je eerste proefdruk een proefsetje. Bewaar deze goed. 
Geen proefsetje ontvangen? Neem contact met ons op en we sturen je een proefsetje toe.

Heb je een proefdruk met folie besteld? Dan krijg je ook dit proefsetje met papiersoorten en kleuren enveloppen, maar kun je niet uit de standaard papiersoorten kiezen. Voor kaarten met een folie hebben we speciaal papier geselecteerd: Coated Karton en Linnen. Hier lees je deze meer over.

Hoe bestel je een proefdruk?

Je kaartje maken:
> maak een persoonlijk account (kies voor inloggen rechts boven)
> kies de kaart of de kaarten die je leuk vindt
> bewerk de kaart naar je eigen inzicht
> sla de kaart op in je eigen account

Je kaartje bestellen:
> ga vervolgens het bestelproces in en kies voor "Proefdruk"
> vul je gegevens in
> kies de papiersoort die je wenst
> kies de kleur van de gewenste envelop
> voer de code STIJLVOL in voor een gratis proefdruk (niet voor kaarten met een folie)
> reken je bestelling af

Voor 18.00 uur besteld, is dezelfde dag verstuurd! 
Proefdrukken met een folie worden iets later verstuurd.

Hoeveel proefdrukken mag je bestellen?

Je kunt 2 proefdrukken van standaard kaarten bestellen voor €1,- per stuk. Bestel gerust meerdere proefdrukken tegen de normale prijs van een los kaartje. Je kunt meerde proefdrukken bestellen op verschillende formaten en op verschillende papiersoorten.

Voor €1 weet je zeker dat je kaart naar wens wordt! De eerste proefdruk is GRATIS met de code: stijlvol - uitgezonderd een proefdruk met een folie.