Stijlvolle Trouwkaarten > Klassieke Save the Date kaarten

Klassieke Save the Date kaarten

Mooie collectie om jullie trouwdag aan te kondigen! 
Bekijk ook de collecties Romantisch | Modern | Typografie

0 kaartjes

Liever een andere stijl? Bekijk de collectie Romantisch | Modern | Typografie
Of ga naar alle save the date kaarten


Klassieke Save the Date kaarten

Ben jij opzoek naar een Save the Date kaart met een klassieke uitstraling. Dan is dit de perfecte plek! Een echte klassieke bruiloft vraagt natuurlijk om een passende uitnodiging. Deze uitnodigingen zijn vaak voorzien van sierlijke typografie wat de kaart net dat beetje extra’s kan geven. Naast de keuze van typografie zijn de kleuren ook een grote keuze. Klassieke kaarten worden voornamelijk gezien in het antraciet en in andere zachte kleuren.

Aankondiging van jullie bruiloft

Een Save the Date zorgt voor een bijzondere aankondiging van jullie trouwdatum. Word jullie bruiloft een klassieke dag? Dan ben je vast opzoek naar een stijlvolle kaart die past bij jullie als bruidspaar en bij het beeld van de trouwerij. Een bruiloft is een groot feest en bijzondere dag voor iedereen. Het feest begint al bij het nadenken over het drukwerk. Als je de perfecte klassieke Save the Date gevonden hebt, kun je opzoek naar een passende trouwkaart. Is deze niet te vinden op de website? Dan kun je ons om hulp vragen en gaan we samen opzoek naar een trouwkaart naar wens.

Klassieke stijlen

Vind je Save the Date kaartjes in allerlei stijlen: met bloemen, klassieke elementen of kaartjes waarop je je eigen foto kunt plaatsen. Op de Save the Date vermeld je de trouwdatum, jullie voor en achternamen. Je kunt dit uitbreiden met de melding dat de officiële uitnodiging later zal volgen en jullie postadres. Een vooraankondiging voor jullie bruiloft is een leuke start van een mooie voorbereidingstijd. Of misschien wil je wel jullie eigen logo met jullie initialen toevoegen aan de kaart. Ook dat is mogelijk. Je kunt er zelfs voor kiezen om het Save the Date kaartje helemaal zelf te ontwerpen. Eenvoudig met onze editor. Heb je toch hulp nodig bij het ontwerpen van persoonlijke en unieke Save the Date-kaarten? Laat het ons weten via het contactformulier. We helpen graag.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: