Stijlvolle Trouwkaarten > Over Stijlvolle Trouwkaarten

Wie maakt de website Stijlvolle Trouwkaarten?

De eigenaar van Stijlvolle Trouwkaarten is Jo-Anne van der Lelij-Plomp. Zij was werkzaam in de trouwbranche als professioneel ceremoniemeester en eigenaar van een trouwblog. Vanuit een passie voor ontwerpen en het maken van alle drukwerk voor de bruiloft in één stijl is zij Stijlvolle Trouwkaarten gestart in 2012. In september 2020 is zij Gloria Cards gestart. Op deze website kan zij alle kaarten voor mooie momenten in het leven te vieren aanbieden.

Jo-Anne: "Als professioneel ceremoniemeester adviseerde ik veel bruidsparen bij het ontwerpen, schrijven en bestellen van de trouwkaarten. Daar komt nog wel wat bij kijken. Een klusje dat veel tijd en precisie vraagt". Dit zie je terug in de ontwerpen van de kaarten. De teksten zijn zo volledig mogelijk en toepasbaar voor bruiloften met verschillende dagprogramma's. Ook deelt zij regelmatig haar kennis om bruidsparen te behoeden voor spelfouten in hun kaarten.

Een team van vakmensen heeft Jo-Anne om zich heen, die er voor zorgen dat de website optimaal draait en jij goede klantenservice ontvangt. De ontwerpen worden door haarzelf en andere designers gemaakt en in de site gezet. Als je belt of mailt, dan krijg je iemand van de klantenservice aan te telefoon. Zij zorgen er voor dat je snel geholpen wordt.

Volg je Jo-Anne al op Instagram, want daar laat ze jou een kijkje nemen in haar creatieve keuken. 

Hebben jullie al een mooie kaart gevonden? Want Jo-Anne of het klantenserviceteam helpt jullie graag bij vragen over de mogelijkheden en aanpassingen. Bekijk anders hier de collectie kaarten!