Wie maakt Stijlvolle Trouwkaarten?

Ik ben Jo-Anne van der Lelij-Plomp en de trotse eigenaar van Stijlvolle Trouwkaarten! Voorheen was ik werkzaam in de trouwbrance als professioneel ceremoniemeester en eigenaar van een trouwblog. Hierbij adviseerde ik veel bruidsparen bij het ontwerpen, schrijven en bestellen van de trouwkaarten. Vanuit mijn passie voor ontwerpen en voor bruiloften heb ik uiteindelijk mijn eigen merk Stijlvolle Trouwkaarten gestart. Van 2012 tot heden help ik via deze site bruidsparen om het mooiste kaartje te maken. Sinds 2020 is hier ook de site Gloria Cards bijgekomen waar je alle kaarten voor mooie momenten in het leven vieren aantreft.

Bij het maken van trouwkaarten komt nogal wat kijken! Het is een klus wat veel tijd en precisie vraagt. Dit zie je terug in de ontwerpen van de kaarten van Stijlvolle trouwkaarten. De kaarten worden door mijzelf en met hulp van andere designers gemaakt. Hierbij worden de teksten zo volledig mogelijk geschreven en toepasbaar voor bruiloften met verschillende dagprogramma's gemaakt. Zo wil ik jou helpen om een prachtige en complete trouwkaart te maken. 

Tip: Wist je dat ik ook uitleg geef over veel gemaakte spelfouten of welke trouwkaart-etiquettes er zijn? 

Inmiddels heb ik ook een heel team van vakmensen om mij heen staan. Zij zorgen dat de website optimaal draait en jij goede klantenservice ontvangt. Als je belt of mailt, dan krijg je iemand van de klantenservice aan de telefoon. Zij zorgen er voor dat je snel geholpen wordt.

Volg je mij al op Instagram, want daar geef ik jou een kijkje in mijn creatieve keuken. 

Hebben jullie al een mooie kaart gevonden? Want we helpen jullie graag bij vragen over de mogelijkheden en aanpassingen. Bekijk anders hier de collectie trouwkaarten!