We horen ze graag!

Ervaringen van klanten

Contact via klantenservice
Review via Feedback Company
Review via Google
Bekijk ons reviewbeleid

Klantbeoordelingen

Dit zeggen onze klanten over Stijlvolle Trouwkaarten

Foto's van klanten

Via Instagram ontvangen we regelmatig foto's van klanten. Leuk om de resultaten te zien.

Stijlvolle Trouwkaarten review
Stijlvolle Trouwkaarten review
Stijlvolle Trouwkaarten review
Stijlvolle Trouwkaarten review
Stijlvolle Trouwkaarten review

Reviewbeleid

Een aantal dagen na het bestellen vragen we om jouw mening. Dagelijks nemen we deze reviews mee in onze verbeteringen op het gebied van service, kwaliteit en design. Het is fijn om te horen als alles naar wens is verlopen en dat je tevreden bent met je bestelling. Tegelijkertijd staan we open voor suggesties ter verbetering. Aarzel dus niet om rechtstreeks contact met ons op te nemen als iets niet goed is gegaan.

Beleid inzake Reviews

Onze website toont een selectie van klantbeoordelingen die zijn geplaatst door onze klanten. Dit is een selectie van beoordelingen die klanten hebben geplaatst op externe platforms, waaronder de Feedback Company en onze bedrijfspagina op Google.
Bekijk al reviews op de Feedback Company.
Ontdek onze reviews op Google.

Wie kan een review geven?

Al onze klanten krijgen een uitnodiging om een review te geven via de Feedback Company, maar kunnen ook zelf een review schrijven zonder uitnodiging. Het staat klanten vrij om op elk moment een review te plaatsen op de pagina van de Feedback Company en onze bedrijfspagina op Google

Wat doen we met jouw review?

Vaak reageren we op een review om je te bedanken voor de tijd die je genomen hebt. Zijn er dingen niet goed gegaan, dan kun je beter contact met ons opnemen dan een review schrijven. Onze klantenservice kan namelijk direct actie ondernemen en het probleem oplossen. We gebruiken de reviews ook om te kijken wat we kunnen verbeteren en nog beter de klanten van informatie te voorzien.

Echte Klantbeoordelingen

Al onze reviews zijn afkomstig van onze eigen klanten en worden op vrijwillige basis verstrekt, zowel op initiatief van de klant als op onze uitnodiging. We publiceren geen reviews tegen betaling of sponsoring. Voor de reviews op de Feedback Company geldt dat deze worden gecontroleerd op echtheid door Feedback Company, waardoor je zeker kunt zijn dat de reviews van echte klanten afkomstig zijn. Voor de reviews op Google geldt dat Google ze niet actief verifieert, maar wel nepcontent controleert en valse reviews verwijdert indien deze worden ontdekt.