Stijlvolle Trouwkaarten > Hippe trouwkaarten volgens de laatste trouwtrends

Hippe & trendy trouwkaart ontwerpen

Van festivalwedding tot aan buitenlandse wedding en hippe watercolor ontwerpen. Bekijk ook de collecties:  Romantisch  |  Klassiek  |  Typografie

0 kaartjes

Liever een andere stijl? Bekijk de collectie Romantisch | Klassiek | Typografie
Of ga naar alle trouwkaarten.


Festivalwedding 

Helemaal hip en trendy is het festival thema. De wedding is vaak buiten, veel kraampjes met eten en drinken, verlichting met lange strengen lampjes en niet zulke strenge dresscodes. Bijpassend hebben we leuke festival wedding trouwkaarten zodat de gasten al helemaal in de stemming komen.

Foto op trouwkaart

Door het gebruik van eigen foto's op een kaart is het direct een persoonlijke kaart. Vooraf is het mogelijk om samen een loveshoot te doen. Deze foto kan op de voorkant van jullie trouwkaart geplaatst worden. Met een aparte vlakverdeling en of grote letters dat jullie het huwelijk aankondigen heb je een unieke trouwkaart gemaakt. 

Huwelijk in het buitenland

Als een van de partners van oorsprong een ander geboorteland heeft of jullie gewoon helemaal fan zijn van bijvoorbeeld Italie is het natuurlijk fantastisch om daar te trouwen. Deze huwelijken worden vaak ver van te voren aangekondigd zodat de gasten hier rekening mee kunnen houden. Stijlvolle Trouwkaarten heeft kaarten ontworpen om jullie vooraangenomen buitenlandse huwelijk origineel aan te kondigen. Landen die nu al worden vertoond op de kaarten zijn Italie, Frankrijk, Belgie en Spanje (Ibiza).

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: