Stijlvolle Trouwkaarten > Romantische Save the Date kaartjes

Romantische Save the Date kaart collectie

Bloemen, sierlijke letters en zachte kleuren. Is romantisch jouw stijl bekijk dan onze collectie.
Bekijk ook de collecties Klassieke | Modern | Typografie

0 kaartjes

Liever een andere stijl? Bekijk de collectie Klassieke | Modern | Typografie
Of ga naar alle save the date kaarten


Romantische bruiloft

Het huwelijk en romantiek gaan in één hand samen. Als je op een originele en romantische manier ten huwelijk bent gevraagd is dat helemaal speciaal. Op de mooiste dag van je leven kun je helemaal uitpakken en je bruiloft tot in puntjes voorzien van romantische elementen.

Locaties voor een sprookjeshuwelijk

Elke locatie kan omgetoverd worden tot jullie persoonlijke feestlocatie. Toch hebben kastelen, kloosters of een fort al iets magisch van zichzelf. Door de meestal unieke ligging met een mooie tuin is het al een belevenis om er naar toe te gaan. De verlichting en originele elementen van de locaties zorgen voor een uniek moment.

Bloemen als decoratie

Naast het bruidsboeket en de corsages kun je bloemen overal op je bruiloft laten terugkomen. Denk bijvoorbeeld aan het gangpad richting het altaar of de ambtenaar. De tafelaankleding voor het diner kun je prachtig versieren met bloemen in stijl van je boeket.

Bloemen als trend

Afgelopen jaar zagen we het al opkomen. Bloemen worden overal voor gebruikt, logisch ook want het is ook prachtig! Trends beginnen meestal in de mode en het interieur. Denk aan bloemetjesjurken en behang met grote prints van bloemen of planten. Waarom deze trend niet op jullie trouwkaart toepassen!

Save the date kaart versturen

Veel van de gasten hebben een drukke agenda en jullie hebben al ruim van tevoren een trouwdatum gepland. Met een save the date kaart kun je de dag,- en avondgasten met een aangepaste tekst alvast de datum vrij laten houden. Een save the date kaart wordt 4-12 maanden van tevoren verstuurd. Je kan de stijl alvast bepalen en hier later je trouwkaart op aanpassen.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: