Stijlvolle Trouwkaarten > Save the Date kaarten met strak en modern design

Strakke en moderne collectie save the date kaarten

Strakke opmaak, moderne lettertypes en stijlen volgens de laatste trends. 
Bekijk ook de collecties Klassieke | Romantisch | Typografie

0 kaartjes

Liever een andere stijl? Bekijk de collectie Klassieke | Romantisch | Typografie
Of ga naar alle save the date kaarten


Strakke opmaak

De collectie Moderne save the date kaarten bevat ontwerpen met een strakke opmaak. Dit kan zijn dat er weinig opmaak is en de aandacht naar het lettertype gaat. 'Less is more' wordt bij de modern-chique vraagt gebruikt. Er zijn al veel ontwerpen minimalistisch opgemaakt. Het fijne aan de ontwerpen op deze website is dat je vaak alle elementen kan verplaatsen of verwijderen. Zo kun je met een ontwerp die je voor groot deel leuk vind, maar nog niet perfect, onderdelen verwijderen of toevoegen en er je persoonlijk ontwerp van maken.

Tijdloze ontwerpen

Moderne kunst en in dit geval de collectie is tijdloos. Het is geïnspireerd op de huidige trends maar kan over een aantal jaar nog steeds gebruikt worden.

Marmer en aquarel

De ontwerpen van de huwelijksaankondigingen zijn mede geinspireerd door de trends die we terugzien in interieurs. Marmer, aquarel, goud en zwart/wit. Door dit in print terug te laten terugkomen zorgt ervoor dat je een stijl uitstraalt die bij jullie past. Strepen of stipjes als achtergrond zie je nu ook terug in behang en kussentjes. Marmer wordt ook veel gebruikt in keukens. Het geeft een luxe uitstraling en is een goede basis voor veel kleuren. Er is ook veel imitatie marmer te koop, dit zorgt ervoor dat je met zelfs een klein budget trendy en luxe effecten kan creeeren. 

Tijdloos zwart / wit 

De combinatie van zwart/wit en verder geen extra kleur is tijdloos. Elke collectie of trend bevat invloeden van deze moderne stijl. Als de basis zwart wit is, bepaald mede het lettertype de uitstraling van de kaart. Als er voor een strakke letter wordt gekozen maakt het de kaart zakelijker. Met de keuze van een sierlijk lettertype gaat ineens alle aandacht naar het lettertype en komt dit heel krachtig over.

Filters ×
Toegepaste filters filters wissen

Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: