Stijlvolle Trouwkaarten > Save the Date kaartjes zelf maken I Stijlvolletrouwkaarten.nl

Save the Date kaartjes zelf maken

Zelf Save the Date kaarten maken? Maak een keuze uit één van onze negen blanco canvassen en upload je eigen ontwerp of ga aan de slag met de elementen uit onze beeldbank. Hulp nodig? Mail naar info@stijlvolletrouwkaarten.nl of bel tijdens werkdagen tussen 9.00 en 21.00 naar 085-7430766.

hippe trouwkaart zelf ontwerpen
trouwkaart staand zelf maken
Trouwkaart rechthoek liggend zelf ontwerpen
klassieke trouwkaart zelf maken
zelf ontwerpen vierkante kaart
trouwkaart zelf maken staand
zelf ontwerpen trouwkaart liggend
panorama trouwkaart zelf maken
trendy trouwkaart zelf maken

Verloofd

Eindelijk, je bent ten huwelijk gevraagd. Hoe voel het om als verloofde door het leven te gaan? Heb je het idee dat jullie liefde een nieuwe dimensie heeft gekregen nu jullie verloofd zijn? Verliefd zijn is heerlijk maar liefde wordt nog mooier als je het deelt. Vier jullie verloving samen met jullie dierbare door ze uit te nodigen op een verlovingsfeestje. Natuurlijk nodig je je geliefden uit met een stijlvolle verlovingskaart.

Save the Date

Nu iedereen weet dat jullie verloofd zijn, is het tijd om jullie huwelijk voor te bereiden. Zodra de datum van jullie bruiloft vast staat en de locatie(s) zijn vastgelegd, is het tijd dat jullie dierbare dé datum vastleggen in hun agenda. Je kan heel 'saai' iedereen een Whatsapp bericht sturen met jullie trouwdatum, maar het is voor iedereen leuker als ze een echte Save the Date kaart thuis op de deurmat ontvangen.

Zelf Save the Date kaartjes zelf maken

Op onze site kun je kiezen uit Save the Date kaarten in veel verschillende designs. Ontwerp je liever zelf jullie Save the Date kaarten? Wij stellen onze beeldbank vol elementen en afbeelding tot je beschikking. Begin met een blanco canvas. Je kunt kiezen uit maar liefst negen verschillende vormen en diverse formaten. Upload vervolgens jullie ontwerp of maak gebruik van onze beeldbank. Tevreden met het ontwerp? Bestel een proefdruk om jullie kaart in het echt te beoordelen. Staat alle benodigde informatie op de kaart? Is de kaart vrij van spellingsfouten? Met de code STIJLVOL is je eerste proefdruk gratis bij ons. Bij Stijlvolle Trouwkaarten kun je kiezen uit 5 verschillende papiersoorten en hebben we 22 kleuren enveloppen in onze collectie! Zo is er altijd een papiersoort en envelopkleur dat past bij jullie Save the Date kaart.

Wanneer Save the Date kaarten verzenden

Jo-Anne, de drijvende kracht achter Stijlvolle Trouwkaarten heeft jarenlang gewerkt als professioneel Weddingplanner en Ceremoniemeester. Vanuit haar kennis en ervaring adviseert zij om bij bruiloften in het buitenland trouwkaarten 1,5 jaar tot maximaal 1 jaar van te voren te verzenden. Jullie gasten hebben dan tijd genoeg om te sparen voor jullie huwelijk en indien nodig vrij te vragen van hun werk. Trouw je in het binnenland? Dan is het gebruikelijk om 1 jaar tot maximaal 6 maanden van te voren Save the Date kaarten te verzenden. Als je in het hoogseizoen trouwt is het zeker belangrijk om tijdig Save the Date kaartjes te verzenden, zodat jullie gasten geen zomervakantie gaan boeken.

Tip: Gebruik een sluitzegel

Wist je dat je Save the Date kaart pas echt compleet is als je de envelop dichtplak met een mooie sluitzegel?


Prijscalculator ×

Kies een categorie

Soort kaart

Formaat

Papiersoort

Enveloppen

Aantal kaarten

Aantal enveloppen

Totaalprijs: